IVVD Opleidingscentrum / Studio

  1. Leveranciers »
  2. Opleidingen »
  3. Vastgoedopleidingen »
  4. IVVD Opleidingscentrum / Studio

IVVD Opleidingscentrum / Studio

Bezoekadres
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
Contactgegevens
Telefoon: 06 - 18915380
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de publiek-maatschappelijke vastgoedbranche.

IVVD heeft de focus op al het vastgoed met een maatschappelijk rendement. Binnen het publiek-maatschappelijk vastgoed onderscheiden wij vier segmenten, te weten corporatievastgoed, gemeentelijk vastgoed, onderwijs- en zorgvastgoed.

IVVD positioneert zich aan de “vraagzijde” van de publiek-maatschappelijke vastgoedmarkt. In de programmering van alle activiteiten van IVVD is “duurzaamheid” integraal opgenomen. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn randvoorwaarden.

Congressen, opleidingen en masterclasses
IVVD heeft sinds haar oprichting een prominente positie weten te verwerven in het publiek-maatschappelijk vastgoed met congressen, opleidingen en masterclasses. Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessionals uit het publiek-maatschappelijk vastgoed. Onze uitgebreide agenda wordt in overleg met deze professionals samengesteld.

De activiteiten worden hoog gewaardeerd door de deelnemers. De jaarlijks terugkerende congressen zijn binnen de publiek-maatschappelijk vastgoed wereld ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten. Onze opleidingen zijn gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden die meteen praktisch kunnen worden toegepast. Onze opleidingsagenda bieden wij geheel of gedeeltelijk ook In-Company aan bij u op locatie. Onze masterclasses zorgen voor verdieping op bepaalde door ons geselecteerde onderwerpen.

Specifiek voor woningcorporaties
Specifiek voor woningcorporaties organiseert IVVD elk jaar in april de Woningcorporatie Dag en heeft een op de sector gericht opleidingenprogramma.

Onder het algemene aanbod worden er o.a. met regelmaat cursussen gegeven in Vastgoedrekenen en Duurzame Meerjaren Onderhoudsplanning (DMJOP).

Ons aanbod wordt steeds aangevuld met actuele onderwerpen. Met een abonnement op onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte over onze agenda.

Vastgoedsturing
Binnen IVVD is het kanaal Vastgoedsturing ingericht als service aan onze doelgroep werkzaam in het publiek-maatschappelijk vastgoed. Via een voor de doelgroep gratis kwartaalmagazine, een tweewekelijkse nieuwsbrief, de website en de Linkedin Groep Vastgoedsturing informeert IVVD haar doelgroep over ontwikkelingen in de publiek-maatschappelijk vastgoedbranche.

Permanente Educatie en PE punten
Beroepsoefenaren kunnen voor het behalen van hun jaarlijks verplichte minimum aantal punten voor Permanente Educatie kiezen uit het trainingsaanbod van IVVD. Sinds november 2018 is IVVD CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.

Klik hier voor het bekijken van video impressies van rondetafel gesprekken en webinars ontwikkeld door IVVD.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...