Op naar een groene toekomst op VSK

Op naar een groene toekomst op VSK

Gepubliceerd op:

De Jaarbeurs in Utrecht staat van 6 t.e.m. 9 februari opnieuw volledig in teken van VSK. De beurs bij uitstek om up to date te blijven over alle ontwikkelingen in de installatiewereld. Met name duurzame technieken staan dit jaar in de kijker. DUCO is in 2024 opnieuw van de partij en pakt uit met ventilatieoplossingen voor de toekomst.

Toekomst vol uitdaging en potentieel
De uitdaging om Nederland duurzamer te maken staat voor de deur, vooral omdat er ambitieuze klimaatdoelstellingen op tafel liggen. Het is al langer dan vandaag geweten dat de installatiesector daar een cruciale rol in zal moeten spelen.

Op vlak van ventilatie staat DUCO paraat om mee de schouders te zetten onder die transitie naar een duurzamere toekomst. De focus ligt dan ook op energiezuinige ventilatieoplossingen die klaar zijn om een woning voor een lange periode naar een hoger niveau te tillen, zonder daarbij de oude sterktes over het hoofd te zien. En dat voor nieuwe én bestaande woningen.

Opwaarderen van woningen door renovatie
Nederland staat voor een grote uitdaging. Er staan vele woningen in Nederland die hun leeftijd beginnen te tonen en dringend aan renovatie toe zijn. Dat bestaande woningbestand nieuw leven inblazen is een van de belangrijke aspecten om de toekomst wat groener te laten kleuren.

De DucoBox Reno is ondertussen een vaste waarde. Een compact ventilatietoestel met stevige ventilatieprestaties die elke bestaande woning een energieboost kan geven.

Naast dit toestel pakt DUCO ook uit met een eigen luchtkanalensysteem: DucoFlex. Deze makkelijk te installeren en monteren kanalen zorgen met hun hoge luchtdichtheid voor een stille en efficiënte installatie. Door hun beperkte diameter vallen ze zeer gemakkelijk weg te werken in reeds bestaande bouw.

Nieuwe constructies met oog op duurzaamheid
Nieuwe woningen zijn echter ook broodnodig en die moeten weldegelijk vanaf het eerste ontwerp klaar zijn voor een duurzame toekomst. DUCO draagt het concept zonaal ventileren al een tijd lang hoog in het vaandel. Dit concept combineert comfort met energiezuinigheid.

De DucoBox Energy Comfort Plus kan uitgerust worden met een optionele 2-zoneklep. Zonaal ventileren zorgt tijdens werking voor 30% minder geluid én verbruikt ook nog eens tot 40% minder energie.

Ontdek Green Ventilation
De smaak al te pakken gekregen? Geen probleem! Ervaar deze mogelijkheden en nog vele andere helemaal zelf op VSK 2024. Bezoek de DUCO-stand, waar het team voor jou klaar staat. Naast een  goed gesprek en het beantwoorden van vragen worden er ook workshops georganiseerd waar je de producten in actie ziet en zelf mee aan de slag kan.

Vraag er ook naar onze nieuwe Duco Installation App. Deze handige tool werd ontwikkeld met het doel om de installateur te ontzorgen voor elke ventilatie-installatie van DUCO. Regel in een handomdraai een nieuw systeem in én ontvang ook een volledig WKB-proof ventilatieverslag aan het einde van de rit.

Zo onderstreept DUCO nogmaals haar vaste boodschap: the Future is Green.


Een greep uit ons leveranciersregister

Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...