Itmundi staat dit jaar op Corporatieplein in Houten

Itmundi staat dit jaar op Corporatieplein in Houten

Gepubliceerd op:

Als digitaal productiehuis bedient Itmundi klanten uit diverse branches. De laatste jaren komt steeds meer vraag vanuit de corporatiewereld naar oplossingen van Itmundi. Corporaties stappen af van grote logge systemen en kiezen voor de schaalbare maatwerkoplossingen van Itmundi. Graag vertellen we je hier meer over bij onze stand op het Corporatieplein donderdag 24 september a.s.

Bezoek onze stand!
De afgelopen jaren is Itmundi gevraagd mee te denken over diverse oplossingen voor corporaties van diverse omvang, zoals Domijn (15.500 vhe) , Welbions (15.000 vhe), Ieder1 (14.500 vhe), Triada (6.500 vhe), WBO Wonen (4000 vhe) en WST Hellendoorn (3000 vhe).

In 2014 heeft Woningcorporatie Domijn voor de website die wij voor ze ontwikkeld hebben de award voor ‘Beste website voor woningcorporaties met 10.000 vhe of meer’ volgens de KWHWebmonitor gewonnen. Gebaseerd op alle nieuwe inzichten om de klanten nog beter te kunnen helpen hebben we afgelopen jaar een nieuwe website gelanceerd.

Benieuwd wat de digitale wereld voor jou kan betekenen? Wat de kracht is van een digitaal partner die zich niet blind staart op enkel de corporatie branche maar altijd op de hoogte is van de digitale markt? Kom dan langs op onze stand op het Corporatieplein of maak een afspraak.

Waarvoor kunt u ons bereiken op Corporatieplein?
De afgelopen jaren hebben we diverse oplossingen gebouwd. Enkele voorbeelden waar wij bij kunnen helpen zijn:
 • (Responsive) corporate websites
 • Websites gekoppeld met woningaanbod
 • Modules
  * Woningvinder
  * Kan ik deze woning betalen?
  * Wongingvergelijker
 • Koppeling VJP Woningdossier
 • (Social) Intranet / Extranet
 • Klantportaal
 • Interactief Scherm
 • Narrowcasting
Doorontwikkelen
Net als een organisatie moeten ook digitale producten zich doorontwikkelen. Een goed draaiende applicatie betekent niet automatisch dat je klaar bent. Doorontwikkelen zorgt er bijvoorbeeld voor dat de klant/huurder steeds beter geholpen wordt of dat interne processen beter verlopen.

Over Itmundi
Vanuit vestigingen in Albergen en Enschede werkt een team van 40 mensen dagelijks aan de meest Nerdy producties. Van applicaties die de backoffice van bedrijven versterken, naar ecommerce shops die de omzet verzorgen, tot “op maat” interfaces op hardware. Vanuit de liefde die wij hebben voor ons vak is digitaal niets onmogelijk bij Itmundi. Want als het nog niet bestaat, gaan wij het voor je bouwen.

Graag tot ziens!


https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/advies/itmundi

Een greep uit ons leveranciersregister

AVONED Trading B.V.
Bij AVONED staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...