Renovatieproject Davidsstraat Veenendaal opgeleverd

Renovatieproject Davidsstraat Veenendaal opgeleverd

Gepubliceerd op:

In de Davidsstraat in Veenendaal wapperden vorige week niet één maar drie verschillende soorten vlaggen aan de gevels van de veertig karakteristieke jaren twintig woningen. Niet alleen onze nationale vlag in rood-wit-blauw verfraaide de straat, maar ook de vlaggen van de Veenendaalse Woningstichting en Weijman Vastgoedonderhoud.


Het was een omvangrijke klus, de renovatie en modernisering van het oudste bezit van de Veenendaalse Woningstichting, maar het werk zit erop. Spouwmuren, daken en vloeren zijn geïsoleerd, dakpannen zijn vervangen, de woningen zijn voorzien van nieuwe kozijnen en beglazing, er zijn nieuwe badkamers, toiletten en keukens geplaatst en de woningen hebben een nieuwe voordeur gekregen.

De bewoners zijn er blij mee, heel blij zelfs. "Mijn huis voelt heerlijk behaaglijk aan en ik zie mijn energiekosten nu al dalen", vertelt mevrouw Van de Weerdhof tijdens de feestelijke oplevering van de woningen. "Zo'n renovatie is best even behelpen maar ik heb het er graag voor over gehad. Toen mijn keuken eruit werd gehaald kreeg ik tijdelijk een minikeuken met twee kookplaatjes en toen mijn badkamer eruit ging, kreeg ik de sleutel van een woning waar ik wel van de badkamer gebruik kon maken. Was er eens iets niet helemaal naar mijn zin, dan werd het opgelost. Alle lof."

Ook Jos Veenendaal van onafhankelijk adviesbureau Archisupport en directievoerder van het project, vindt dat de omvangrijke renovatie van de Rijksmonumenten heel positief verlopen is. "Er is tijd genomen om het project goed voor te bereiden. Wij hebben met z'n allen continue het belang van het project voorop gesteld. De overlast in de straat is beperkt gebleven en er is plezierig samengewerkt."

Een greep uit ons leveranciersregister

ista Nederland B.V.
ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele...
Vastgoed Business School
Vastgoed Business School biedt diverse opleidingen ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...