TU Delft onderzoekt wat huurders Eigen Haard willen bij onderhoud

TU Delft onderzoekt wat huurders Eigen Haard willen bij onderhoud

Gepubliceerd op:

De Technische Universiteit Delft onderzoekt wat huurders van woningcorporatie Eigen Haard willen bij het verbeteren van de woning. Eigen Haard stuurt daarom vanaf 3 september circa 1200 huurders een e-mail waarin zij haar huurders vraagt een online enquête in te vullen.

Eigen Haard voert regelmatig groot onderhoud uit aan woningen, waarbij de Amsterdamse corporatie in sommige gevallen ook de woning renoveert. De Technische Universiteit onderzoekt daarbij wat de bewoners in dit soort gevallen graag willen en wat juist niet.

Deelname
Met de uitkomsten van het onderzoek kan Eigen Haard in de toekomst beter overwogen keuzes maken bij de uitvoering van groot onderhoud aan woningen. Alle huurders van Eigen Haard die dat willen, kunnen meedoen aan het onderzoek van de Technische Universiteit Delft. Deelname aan het onderzoek duurt ongeveer 30 minuten. Voor vragen over het onderzoek kunnen geïnteresseerden terecht bij de onderzoekers van de TU Delft, Sabira El Messlakivia s.elmesslaki@tudelft.nl of Clarine van Oel via c.j.vanoel@tudelft.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...