Ben jij klaar voor datagedreven vluchtveiligheid?

Ben jij klaar voor datagedreven vluchtveiligheid?

Gepubliceerd op:

Het implementeren van datagedreven onderhoud speelt een cruciale rol in het waarborgen van vluchtveiligheid. Maar hoe weet je of je de juiste stappen hebt gezet? En of de woningen voldoen aan de aangescherpte wetgeving en zorgplicht? Het onderhouden van rookmelders en het opstellen van een meerjarenplan zijn daarbij onmisbaar. Hoe kun je anders aantonen dat je vluchtveilige woningen hebt? En hoe neem je dit mee in de budgettering?

Onze specialisten Richard Kamans en Robert Dingerink vertellen je op 11 juni van 15:00 – 16:00 uur over deze belangrijke vraagstukken.

[Webinar] Datagedreven onderhoud: gamechanger in vluchtveiligheid
Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de online omgeving. Op 11 juni om 15:00 uur zullen Richard en Robert hier zichtbaar zijn en hun presentatie geven. Tijdens het webinar kun je vragen stellen.

Na het webinar ontvang je als naslagwerk ons nieuwste whitepaper. Hierin staat belangrijke informatie over de voordelen van datagedreven onderhoud, wetgeving, soorten rookmelders, en praktische tips voor het beheren van vluchtveiligheid.Sprekers
Richard Kamans en Robert Dingerink, experts in brandveiligheid, delen hun kennis en ervaring om met data de vluchtveiligheid te vergroten. Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen en je onderhoudsstrategieën te optimaliseren!

     

Schrijf je nu in voor het gratis webinar op 11 juni om 15:00 uur en word een expert in datagedreven vluchtveiligheid.

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?