Heb jij al ge-WoCoTo-d?

Heb jij al ge-WoCoTo-d?

Gepubliceerd op:

Midglas is een moderne full-service dienstverlener en leidend in de markt van glas. Stilstaan is voor ons geen optie en we blijven onze dienstverlening continue verbeteren. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de wijze waarop wij het klantbelang beter kunnen dienen.

We zijn in gesprek gegaan met vele woningcorporaties om de wensen en behoeften van hen en hun huurders te inventariseren. Dit resulteerde in een nieuw platform voor onze aangesloten woningcorporaties, waardoor we een nog meer waardecreërende dienstverlening kunnen aanbieden.

WoCoTo is hét platform voor glaszaken, een must-have om jouw glaszaken onder controle te houden. Een uniek concept dat speciaal ontwikkeld is voor woningcorporaties waar Midglas mee samenwerkt. Al onze diensten zijn overzichtelijk in één tool zichtbaar. We kijken hierbij samen met jou naar preventieve maatregelen, om in de toekomst schade te voorkomen en de premie onder controle te houden.

WoCoTo is onderdeel van een hoge, zelf opgelegde standaard. De Midglas standaard, het minimale wat je mag verwachten van een partner in glaszaken.

Meer informatie?
Wil jij weten welke diensten er in WoCoTo worden aangeboden en hoe wij administratieve lastenverlichting kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op of scan de QR-code.

                                           

Een greep uit ons leveranciersregister

Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
S&P Holland B.V.
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa ...