Zorg voor een goed en veilig uiteinde van 2016

Zorg voor een goed en veilig uiteinde van 2016

Gepubliceerd op:

Het is weer zover: de dagen worden korter en donkerder en de feestdagen staan voor de deur. Een periode waarin veel mensen tijd doorbrengen met familie of op vakantie gaan. Tegelijkertijd nemen de risico’s voor (leegstaand) vastgoed in deze periode toe. Een goed moment om te zorgen voor een veilig uiteinde van 2016.

Beveilig uw vastgoed tijdens de feestdagen
De risico’s voor (leegstaand) vastgoed zijn het hoogst rondom de feestdagen. Ieder jaar doen zich weer incidenten voor, zoals brand, diefstal of kraak- en inbraakpogingen. Terwijl veel mensen de feestdagen doorbrengen met familie of in het buitenland, vermindert de sociale controle in een wijk en kunnen ongewenste gasten ongemerkt hun slag slaan. Met de feestdagen in aantocht en het einde van 2016 in zicht, is het belangrijk om tijdig actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat uw leegstaand vastgoed of (bouw)terrein ook tijdens de kerstdagen en jaarwisseling goed is beveiligd.

Laat u volledig ontzorgen
Samen met Ad Hoc Security kunt de risico’s rondom de feestdagen beperken. Beslis voor 15 december 2016 en profiteer van diverse vroegboekkortingen op de inzet van de producten en diensten, zoals manbeveiliging met en zonder beveiligingshond, technische oplossingen zoals intelligente camera- en alarmsystemen en sensoren die reageren op bijvoorbeeld beweging. Door de inzet van Ad Hoc Security worden de risico’s beperkt en geniet u van optimale beveiliging van uw leegstaand vastgoed. Met de vroegboekkortingen bent u verzekerd van optimale beveiliging voor een scherp tarief. Ad Hoc Security beveiligt en ontzorgt, ook tijdens de feestdagen.

Wilt u meer weten over de speciale vroegboekkortingen van Ad Hoc Security of heeft u interesse in een op maat gemaakt beveiligingsplan? Kijk dan op www.adhocsecurity.nl/eindejaarsactie en meld u direct aan. Zo geniet u met een gerust hart van de feestdagen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zwamtotaal
Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...
Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...