Forse besparing op het gasverbruik en de energierekening met de Intergas Xtend!

Forse besparing op het gasverbruik en de energierekening met de Intergas Xtend!

Gepubliceerd op:

De Intergas Xtend is de zelfontwikkelde hybride oplossing van Intergas. Deze add-on lucht/water split warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

De Xtend past altijd
De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger. Het systeem is te gebruiken in combinatie met radiatoren en met vloerverwarming. Oftewel, de Intergas Xtend past altijd!

Ingrijpende verbouwingen kunnen achterwege blijven
In veel gevallen is gelijk al een hybride installatie toe te passen, zonder ingrijpende verbouwingen. De grootste verbeteringen zijn te verwachten door slim te isoleren, waar nodig het afgiftesysteem aan te passen en het inregelen en optimaliseren van het systeem.

Fluisterstille werking
Wat de Xtend ook nog eens geschikt maakt voor veel verschillende woningen is de fluisterstille werking. Wanneer alles juist is afgestemd, bedraagt de geluidsdruk op 5 meter slechts 36 dB.
Te combineren met een groot deel van de ketels in de markt

Is de cv-ketel nog niet aan vervanging toe, maar is het wel de wens om te gaan verduurzamen en te besparen op gas? Dan is de Xtend een uitstekende optie. Deze add-on hybride warmtepomp is te combineren met een groot deel van de OpenTherm HR-ketels die verkrijgbaar zijn in de markt, maar voor de hoogste besparing combineer je hem met een Intergas cv-ketel en de Comfort Touch thermostaat van Intergas.

Lees meer op de website van Intergas: Xtend - Intergas (intergas-verwarming.nl)

Een greep uit ons leveranciersregister

Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...