Voldoen uw documenten en dossiers aan de AVG?

Voldoen uw documenten en dossiers aan de AVG?

Gepubliceerd op:

Al bijna 10 jaar maakt  Company Tesuji  documenten, dossiers en tekeningen bij woningbouwcorporaties digitaal beschikbaar. Nu gaan we een stap verder; We helpen corporaties nu ook in een helder vijf stappenplan met het efficiënt en effectief digitaal schonen op AVG kenmerken van alle aanwezige documenten.Company Tesuji heeft hiervoor een innovatieve oplossing ontworpen. U heeft veel documenten. Wij spreken grote en kleinere woningcorporaties en wij kennen de omvang.  Met onze software kunnen wij al uw documenten vele malen sneller inventariseren, sorteren en verwerken dan wanneer dat handmatig zou worden uitgevoerd. Wij kijken al het uitgevoerde werk na en corrigeren of vullen aan waar nodig. Wij houden van korte lijnen en goede samenwerking om zo op transparante wijze en conform uw richtlijnen uw informatie AVG-proof te maken. Dat geeft u zekerheid en een gerust gevoel.

Elke woningcorporatie is anders en daar richten wij onze software op in. Documenten zijn in het verleden door alle corporaties anders ingescand. Wij starten met een zorgvuldige analyse. De resultaten van deze analyse bespreken wij met u om extra kansen en mogelijkheden in kaart te brengen. Nadat wij uw documenten op orde gebracht hebben, kunnen wij daarna eventuele andere informatievragen van u beantwoorden.

Wij nemen u stap voor stap mee in het proces, zodat u op ieder moment een duidelijk overzicht heeft van het werk dat gedaan wordt.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen of bellen. Wanneer u aangeeft uit hoeveel VHE het beheer bestaat en welke soort bestanden aanwezig zijn (al dan niet OCR), kunnen we u een prijsindicatie geven. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij graag onze werkwijze uit en schetsen we een oplossing voor uw specifieke situatie.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek of heeft u vragen, bel dan naar 06 53 81 81 60 of stuur een e-mail naar info@companytesuji.com.

Michiel Franzen
Directeur, Eigenaar

Company Tesuji

Een greep uit ons leveranciersregister

GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...