Alles onder controle!

Alles onder controle!

Gepubliceerd op:

Is het lastig grip te houden op integraties binnen jouw applicatielandschap? Worden incidenten soms te laat gesignaleerd? Maak kennis met DataRotonde Regie om de controle terug te pakken.Regie van DataRotonde zorgt voor grip en controle binnen je integratie ecosysteem. We monitoren alle aangewezen integraties voor je. Signaleren wanneer er incidenten zijn. Nemen de regie op de oplossing en informeren over de status. Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat snel en adequaat te handelen. Integraties zijn onze core business. Jouw organisatie kan weer meer focussen op de core business door de regie uit te besteden. Samen… Alles onder controle!

Hoe werkt Regie van DataRotonde?Je integratie ecosysteem wordt 24/7 gemonitord. Geautomatiseerd wordt de beschikbaarheid en bereikbaarheid van bekende applicaties gemonitord waarbij afwijkende situaties worden gemeld. Het doel is om problemen aan de gebruikerszijde te minimaliseren door tijdig actie te ondernemen. Daarnaast kunnen incidenten en afwijkingen binnen het integratie ecosysteem gesignaleerd en/of gemeld worden door onze professionals, jouw gebruikersorganisatie, jouw beheerorganisatie of zelfs door de applicatieleveranciers.

In alle gevallen wordt het incident geïnterpreteerd, in sommige gevallen voeren we een probleemdiagnose uit om vervolgens alle betrokken partijen te informeren en acties uit te zetten. DataRotonde neemt de regie over de uitgezette acties (mandaat noodzakelijk) en zorgt ervoor dat de organisatie altijd op de hoogte is van de status. Mocht er een wijzigingsverzoek voortkomen uit een signalering dan heeft DataRotonde in de meeste gevallen ook de juiste
expertise in huis om dit op te pakken.Voorwaarden:
Kosten: € 2.500,00 per maand - Diensten vastgelegd in een SLA
Termijn: Maandelijks opzegbaarMeer weten over services en innovaties van DataRotonde? In september en oktober faciliteren we meerdere, laagdrempelige digitale roadshows over verschillende onderwerpen. Volg ons op LinkedIn of houdt onze website in de gaten!

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
GOM Schoonhouden BV
Gom: jouw schoonmaakpartner bij woningcorporaties ...
Deceuninck nv
Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...