Nieuwe stap in de strijd tegen vette vingers

Nieuwe stap in de strijd tegen vette vingers

Gepubliceerd op:

Met Capacryl Aqua 2K PU Satin introduceert Caparol een nieuwe standaard als het gaat om intensieve bescherming van hout. Deze watergedragen lak is geschikt voor binnen en buiten.

Oppervlakken die zwaar worden belast, zoals deuren, deurkozijnen, trapleuningen en keukenelementen, vragen om een afwerking met extra weerstand. In zulke situaties zijn vervuiling en slijtage vaak vooral het gevolg van vette vingers en schoonmaakmiddelen. Met Capacryl Aqua 2K PU Satin introduceert Caparol een watergedragen twee componenten PU-lak die uitzonderlijk goed bestand is tegen reinigings- en desinfectiemiddelen en tegen huidvet. Net als de ‘gewone’ Capacryl Aqua PU Satin is deze twee-componentenlak makkelijk te verwerken met een kwast of roller, met een minimale geurbelasting.

Het product is goed bestand tegen weersinvloeden en daardoor geschikt voor toepassingen binnen én buiten. Marketingmanager Katrin Summ: “We laten de schilder kennismaken met de nieuwste generatie watergedragen lakken. De esthetische kwaliteit en de verwerking zijn net zo goed als van de lakken die we al kennen, maar de beschermkracht van deze twee producten is ongekend. Van deze twee-componentenlak heb je veel plezier in een omgeving die intensief wordt gebruikt én waar regelmatig schoongemaakt wordt. Denk aan woningen, trappenhuizen en entreeruimten.

Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Jan Snel BV
Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...
Kewodak Dakmakers B.V.
Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...