Nieuwe stap in de strijd tegen vette vingers

Nieuwe stap in de strijd tegen vette vingers

Gepubliceerd op:

Met Capacryl Aqua 2K PU Satin introduceert Caparol een nieuwe standaard als het gaat om intensieve bescherming van hout. Deze watergedragen lak is geschikt voor binnen en buiten.

Oppervlakken die zwaar worden belast, zoals deuren, deurkozijnen, trapleuningen en keukenelementen, vragen om een afwerking met extra weerstand. In zulke situaties zijn vervuiling en slijtage vaak vooral het gevolg van vette vingers en schoonmaakmiddelen. Met Capacryl Aqua 2K PU Satin introduceert Caparol een watergedragen twee componenten PU-lak die uitzonderlijk goed bestand is tegen reinigings- en desinfectiemiddelen en tegen huidvet. Net als de ‘gewone’ Capacryl Aqua PU Satin is deze twee-componentenlak makkelijk te verwerken met een kwast of roller, met een minimale geurbelasting.

Het product is goed bestand tegen weersinvloeden en daardoor geschikt voor toepassingen binnen én buiten. Marketingmanager Katrin Summ: “We laten de schilder kennismaken met de nieuwste generatie watergedragen lakken. De esthetische kwaliteit en de verwerking zijn net zo goed als van de lakken die we al kennen, maar de beschermkracht van deze twee producten is ongekend. Van deze twee-componentenlak heb je veel plezier in een omgeving die intensief wordt gebruikt én waar regelmatig schoongemaakt wordt. Denk aan woningen, trappenhuizen en entreeruimten.

Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website.

Een greep uit ons leveranciersregister

Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...