Ontdek de magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie

Ontdek de magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie

Gepubliceerd op:

’s-Hertogenbosch staat van 10 tot en met 12 oktober in teken van de energetische oplossing van de toekomst. De Brabanthallen gooien de deuren open in afwachting van Nederland’s best and brightest. In 2023 neemt DUCO opnieuw deel aan de beurs, deze keer met een focus op zonale ventilatie. Ontdek er alles over in hal 3, stand A026.

Warmteterugwinning voor elk project
Naast de oude bekenden zijn er natuurlijk ook nieuwe gezichten te ontdekken. De DucoBox Energy Comfort Plus combineert indrukwekkende prestaties met verhoogd comfort door zijn akoestische mantel. De optionele meerzoneklep zorgt bij deze WTW-units voor een verdeling van de woning in een dag- en nachtzone en de daarbij horende verbetering op vlak van energiezuinigheid en akoestiek.

Door een variabel debiet van 350 tot 550 m3/u kan elk project genieten van een toestel met warmteterugwinning.

Focus op zonale ventilatie
De DucoBox Focus is al jaren een vaste waarde binnen Systeem C, maar daarom niet minder indrukwekkend. Via een systeem van gepatenteerde interne regelkleppen zorgt het toestel voor mechanische afvoer in combinatie met natuurlijke toevoer.

Een DucoBox Focus ondersteunt tot 7 afzonderlijke zones en dit kan nog eens uitgebreid worden naar 11 door een optioneel verdeelstuk. De ventilatiebox beantwoordt door deze flexibiliteit aan alle mogelijke situaties en zorgt voor verse lucht, op het juiste moment én in de juiste ruimte.

Natuurlijke toevoer met comfort
Natuurlijke toevoer en de factor oververhitting mogen natuurlijk niet vergeten worden in het plaatje van de DucoBox Focus. Intensieve ventilatie met akoestische waardes om stil van te worden of roosters speciaal op maat voor jouw project,al dan niet in combinatie met doekzonwering, het is allemaal mogelijk.

Want ook de bouwschil kan zijn steentje bijdragen in het streven naar energiezuinige totaaloplossingen. Een waaier aan mogelijkheden op vlak van akoestiek, zonwering en ventilatie zijn nu al beschikbaar om de woningen van morgen klaar te stomen.

Ontdek alle oplossingen van DUCO en de echte magie van zonale ventilatie op Vakbeurs Energie. Het DUCO-team staat klaar in hal 3 stand A026 om jou met open armen te ontvangen. Vergeet zeker ook geen kijkje te nemen in de inkomhal. Daar zul je het mobiele opleidingscentrum, de DUCO Roadtruck, terugvinden.


Een greep uit ons leveranciersregister

Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
CEDRAL
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...