Seminar: Toekomstbestendige woningvoorraad

Seminar: Toekomstbestendige woningvoorraad

Gepubliceerd op:

Het toekomstbestendig maken van vastgoed wordt voor woningcorporaties een steeds belangrijkere opgave. Om tot een energieneutraal of energieleverende voorraad te komen moet er flink worden geïnvesteerd in de bestaande woningvoorraad. Daarom staat deze stip op de horizon centraal tijdens de Duurzaam Gebouwd Corporaties-seminars, vier interactieve bijeenkomsten speciaal voor corporaties.

Op 10, 12, 19 en 24 mei is er weer een nieuwe seminarreeks Corporaties plaats. De seminars starten om 09.00 u en duren tot 13.00 u. Thematieken als betaalbaarheid voor bewoners, levensloopbestendigheid, comfort en toekomstbestendigheid staan waarschijnlijk al een tijd op uw agenda. Dit is uw kans om deze agendapunten in één ochtend uit te werken en in te vullen.

De interactie tijdens de bijeenkomsten is van groot belang om dit voor iedereen succesvol te laten verlopen. Daarom kunt u zelf aangeven tijdens het aanmeldproces welke onderwerpen u belangrijk vindt en welke vraagstukken u wil behandelen. Op deze manier verzekeren we dat u aan het einde van het seminar een concrete businesscase heeft verwezenlijkt en nieuwe samenwerkingsverbanden heeft kunnen sluiten. Wacht niet af en stel nú de toekomst van uw vastgoed zeker: laat u inspireren en activeren door Duurzaam Gebouwd Corporaties.

De seminars zijn gratis toegankelijk voor de doelgroep: directieleden en senior professionals van woningcorporaties, vastgoedeigenaren, ontwikkelende aannemers, architecten en VVE beheerders.
Schrijf u nu in, de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 65 personen per seminar.

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Oskam Groep
Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...