Nieuwe afvoerleidingen in bestaande complexen zonder hak- en breekwerk

Nieuwe afvoerleidingen in bestaande complexen zonder hak- en breekwerk

Gepubliceerd op:

Tubus System, partner van Riool Reinigings Service RRS biedt woningcorporaties de mogelijkheid om nieuwe afvoerleidingen in bestaande leidingen aan te brengen, zonder hak- en breekwerk. Een innovatie ...


Tubus System, partner van Riool Reinigings Service RRS biedt woningcorporaties de mogelijkheid om nieuwe afvoerleidingen in bestaande leidingen aan te brengen, zonder hak- en breekwerk. Een innovatie techniek die vorig jaar bekroond is met de ‘Publieksprijs’ van de Bouwwereld Bouwtechniek. Bij deze techniek worden enkele lagen corrosie werende kunststof tegen de binnenzijde van bestaande leidingen aangebracht. Dit versterkte materiaal droogt en vormt daardoor een nieuwe en duurzame leiding met een verwachte levensduur van minstens 50 jaar. Met name het vervangen van standleidingen in grote complexen leidt vaak tot veel overlast voor de bewoners. Met de techniek van Tubus System wordt deze overlast tot een minimum beperkt.

Tubus System
Tubus System is een bewezen techniek in Zweden sinds 1998 met meer dan 40.000 apartementen in Zweden voorzien van Tubus System afvoerleidingen. De eerste Tubus System leidingen in Nederland zijn in 2009 gemaakt. Inmiddels zijn meer dan 65 gebouwen met ca. 2.000 woningen voorzien van nieuwe Tubus System afvoerleidingen. Tevreden opdrachtgevers zijn onder andere woningcorporaties, vastgoedeigenaren, verenigingen van eigenaren en onderhoudsbedrijven.

Riool Reinigings Service RRS
Riool Reinigings Service RRS, strategisch partner van Tubus System, beheert landelijk meer dan 1.000.000 woningen van Woningcorporaties in een All-in onderhoudscontract van een standaard vorm, KWH of prestatieovereenkomst. RRS is de marktleider als het gaat om het beheer en onderhoud van rioleringen. Binnen onze dienstverlenende organisatie opereren 350 medewerkers vanuit 12 locaties door heel Nederland en België.

Geïnteresseerd?
Voor verdere informatie kunt een kijken op http://www.tubussystem.nl/relinen of u kunt
contact opnemen met Aad de Rouville van Riool Reinigings Service RRS; aad.de.rouville@rrs.nl of 06 - 26 90 69 21.

 

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
CascoTotaal
Snel, flexibel en efficient bouwen ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...