Meer focus op kwaliteit met de Comfort Partners service-app

Meer focus op kwaliteit met de Comfort Partners service-app

Gepubliceerd op:

Comfort Partners helpt woningcorporaties maximale grip op kwaliteit en kosten te krijgen door te werken met een meer-jaren-onderhoudsplan (MJOP), een meer-jaren-onderhoudsbegroting (MJOB) en een onderhoudsjaarplan. Daarnaast inventariseert Comfort Partners per technische installatie de storingshistorie en gaat zij zelfs nog een stap verder… 

Gebaseerd op de NEN2767-normering wordt tijdens het servicebezoek in een door Comfort Partners ontwikkelde service-app de conditie van alle technische installaties in kaart gebracht; van cv-ketel tot mechanische ventilatie.

Wat is NEN2767?
In het verleden werden voor verschillende onderdelen van een gebouw of technische installaties diverse inspectiemethodes gehanteerd. Inmiddels heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar één inspectienorm; NEN2767. Via deze werkwijze wordt op geheel objectieve wijze de algehele balans van de aanwezige installaties opgemaakt. Hoe is de conditie van de installatie? Hoe vaak komt het geconstateerde gebrek voor? In welk stadium is het gebrek en hoe ernstig is het? En tot slot, hoe kan het gebrek opgelost worden?
                    
Nog meer comfort
Door de objectiviteit van de normering is het eenvoudig de technische staat van een woning/pand in beeld te brengen en de benodigde managementinformatie te genereren.

Voor het beheer en onderhoud van wooneenheden bij woningcorporaties worden onze ervaren monteurs ondersteund met een service-app. Tijdens de onderhoudsafspraak voert de monteur niet alleen preventief/correctief onderhoud uit, maar brengt hij ook terplekke de technische staat van de installaties in beeld. Onze monteur maakt gebruik van gestandaardiseerde checklists, voegt onderhoudsrapporten toe en fotografeert de situatie ter plekke. 

Via de app zijn de technische gegevens van de woningen voor de medewerkers van Comfort Partners en het management van de opdrachtgever altijd real time in te zien en te gebruiken. En niet alleen de technische details worden hierin opgenomen, ook de klanttevredenheid van de bewoners wordt via deze tool in kaart gebracht. Doordat Comfort Partners volledig op de hoogte is van alle aanwezige installaties, worden bewoners nog sneller en beter geholpen (ook op afstand).

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met de uw bekende vestiging van Comfort Partners.
www.comfort-partners.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Wolters Vastgoedonderhoud
Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...
Koston Nederland BV
Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...