Comfort Partners gaat woningen standaard aansluiten middels Comfort Connected

Comfort Partners gaat woningen standaard aansluiten middels Comfort Connected

Gepubliceerd op:

Slimme verbonden woningen spelen in op de moderne klantvraag, energiedoelstellingen en de datadriven maatschappij. Comfort Connected is de doorbraak op comfortabel, gezond, energiezuinig en veilig wonen. Comfort Partners en Plugwise zijn een unieke samenwerking aangegaan om gezamenlijk de markt te benaderen met de Qupit gateway “ADAM”.

Een innovatief product dat klimaatbeheersing van een reactief naar een proactief proces stuurt.
Comfort Connected richt zich op belangrijke thema’s voor woningcorporaties; een hogere veiligheid, een efficiëntere communicatie, een zuiniger energieverbruik en een comfortabeler woonklimaat. Comfort Connected maakt alle relevante data volledig inzichtelijk en helder. Door gerichte data-analyse zijn de partijen hierdoor in staat om nieuwe contractvormen, gebaseerd op voorspellend onderhoud, aan te bieden. Energiemanagement stelt ons in staat een effectieve bijdrage te leveren aan de besparingsdoelstellingen en leveren direct financieel voordeel op voor de klant.

Het project is uniek in zijn omvang en eenvoud.
Comfort Partners en Plugwise verwachten dat de komende jaren een groot deel van de Nederlandse woningvoorraad op deze wijze slim zal worden gemaakt, met alle positieve effecten voor met name de mens en het milieu en met 100% privacygarantie.
De samenwerkingsovereenkomst is tot stand gekomen doordat beide partijen gericht zijn op de toekomst en de macrotrends die op ons allen afkomen. Gezamenlijk deze nieuwe dienst in de markt brengen moet een toegevoegde waarde leveren voor zowel klanten als leveranciers.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...