ProWonen laat huurders zelf kiezen

ProWonen laat huurders zelf kiezen

Gepubliceerd op:

Bij woningcorporatie ProWonen mogen huurders bij onderhoud zelf de kleur en materialen kiezen. Op die manier sluit de woning meer aan bij de wensen en behoeften van de huurders, aldus de corporatie.

“We voeren bij ruim honderd woningen in ons werkgebied onderhoud uit. Het gaat dan om onderhoud aan de keuken, het toilet of de badkamer. Bij dit onderhoud hebben we maatwerk geleverd door de klant te laten kiezen”, zo laat de corporatie weten. ProWonen vindt het belangrijk dat mensen wonen in een woning die ze prettig vinden.  Kiest de huurder ervoor de keuken, het toilet of de douche naar eigen wens aan te passen, dan wordt hiervoor een meerprijs van de keuzes in rekening gebracht. Klanten die de keuken, het toilet of de douche niet uitbreiden, hoeven geen extra kosten te betalen.

Het onderhoud in de verschillende woningen maakt deel uit van verschillende clusters woningen. Woningen die nagenoeg hetzelfde zijn, worden tegelijk opgepakt. De woningen liggen verspreid over Eibergen, Borculo, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo, Geesteren en Vragender. Bij het onderhoud aan de ruim honderd woningen heeft de corporatie zo’n 1,2 miljoen euro geïnvesteerd.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
Wolters Vastgoedonderhoud
Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...