Roeland Kreeft is de nieuwe directeur-bestuurder van Tablis Wonen

Roeland Kreeft is de nieuwe directeur-bestuurder van Tablis Wonen

Gepubliceerd op:

Per 1 januari jl. heeft Tablis Wonen Roeland Kreeft als nieuwe directeur-bestuurder. Roeland Kreeft volgt hiermee Liesbeth Marchesini op die haar functie na bijna acht jaar beëindigde. Kreeft heeft veel ervaring en expertise op het gebied van wonen, opgedaan tijdens zijn werkzaamheden voor en bij verschillende woningcorporaties.

Kreeft kijkt er naar uit om de uitdagingen aan te gaan die bij zijn nieuwe functie horen. ,,Ik wil graag een bijdrage leveren om de huurders in Sliedrecht en Molenlanden een goed, comfortabel en betaalbaar thuis te bieden in een fijne woonomgeving. Mijn ervaring en kennis komen zeker goed van pas om de opgaven die er zijn tot een succes te maken. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan de kansen voor nieuwbouw in zowel Sliedrecht en Molenlanden, het aansluiten van een groot aantal woningen op het warmtenet in Sliedrecht, de verduurzaming van ons bezit, het verbeteren van de klanttevredenheid en meer. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met woningcorporaties, gemeenten en andere partijen in zowel Sliedrecht, de Drechtsteden, Molenlanden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden,

De keuze van Roeland Kreeft om directeur-bestuurder te worden bij Tablis Wonen is een logische stap in zijn loopbaan. ,,In 2022 rondde ik de masteropleiding organisatie, cultuur en management af en stelde ik me de vraag wat het vervolg kon zijn. Ik ambieerde een functie als directeur-bestuurder bij een woningcorporatie. En toen kwam Tablis Wonen op mijn pad. Alles sprak mij aan: de functieomschrijving, de regio en de gemeenten. Ik ken de regio vrij goed omdat ik vijf jaar in Dordrecht heb gewerkt. Ik ben oprecht blij dat ik de selectieprocedure succesvol heb doorlopen en dat ik op dinsdag 2 januari kon starten als directeur-bestuurder bij Tablis Wonen. De komende periode staat in het teken van kennismaking met de organisatie, de collega’s, het woningbezit, de regio, de stakeholders en natuurlijk de huurders. Ik heb er zin in”, vertelt een enthousiaste Kreeft.

Ervaring op het gebied van Wonen heeft Kreeft zeker. Deze heeft hij opgedaan door bij en voor verschillende woningcorporaties te werken. Tot en met eind 2023 was hij Manager Wonen bij SSH, een woningcorporatie met landelijk meer dan 19.000 studentenwoningen en -kamers. De Raad van Commissarissen van Tablis Wonen kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Roeland Kreeft en is ervan overtuigd dat zijn ervaring en toewijding een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie.

Bron: Tabliswonen.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
Mind2Pay
Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...