DAB Pumps B.V.

DAB Pumps B.V.

Bezoekadres
Statenlaan 4
5223 LA 's Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 0416 - 38 72 80
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van onze kostbaarste grondstof: water.

DAB levert technische oplossingen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te waarborgen en het energieverbruik in woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatietoepassingen te optimaliseren.

DAB plaatst mensen in het hart van alle activiteiten, strategieën en ontwikkelingsplannen.

Daarom betekent innovatie voor DAB het continu bepalen van eenvoudiger installatie-, gebruiks- en onderhoudsoplossingen voor haar producten.

HUISHOUDELIJK EN LICHT INDUSTRIEEL
DAB levert betrouwbare en technisch geavanceerde producten, eenvoudig te installeren en efficiënt, die zorgen voor grote besparingen op de energiekosten bij verschillende toepassingen in woonomgevingen: verwarming en airconditioning, wateraanvoer en waterdruk, irrigatie en tuinieren, gebruik van regenwater, drainage, verzamelen en afvoeren van afvalwater, circulatie en filtratie van zwembadwater.

BUILDING SERVICE
DAB ontwikkelt technisch geavanceerde oplossingen, zeer efficiënt en betrouwbaar, voor een groot aantal bedrijfssectoren: van verwarming en airconditioning circulatiesystemen via wateraanvoer- en waterdruk voor brandbestrijding tot en met de afvoer van afvalwater.

BEREGENING EN IRRIGATIE
DAB levert pompoplossingen voor het opvoeren van grondwater voor agrarische toepassingen en irrigatie. Dompelpompen en motoren van hoge kwaliteit, betrouwbaar en ontworpen om een efficiënt energieverbruik te waarborgen. Een breed assortiment om tegemoet te komen aan elk type systeem tot en met industriële en aquaducttoepassingen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...

Grondlegger van vooruitgang ...

Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...