Nieuw bij WoonEnergie: de Eneco WarmteWinner®

Nieuw bij WoonEnergie: de Eneco WarmteWinner®

Gepubliceerd op:

Als onderdeel van de Eneco Groep is WoonEnergie de brug naar de corporatiemarkt voor de innovatieve ontwikkelingen die huurders helpen besparen. Wij bieden woningcorporaties voor hun huurwoningen nu dan ook de Eneco WarmteWinner® aan.

De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen. Deze hybride warmtepomp haalt warmte uit de ventilatielucht die nu met warmte en al het huis verlaat. Pas als de warmte eruit is gehaald, verlaat de ventilatielucht het huis.

De WarmteWinner en Toon
WoonEnergie biedt de WarmteWinner aan in combinatie met de slimme thermostaat Toon en een 5-jarig abonnement op Toon. Toon weet precies hoe hij de WarmteWinner aan moet sturen om het beste rendement te halen. Daarnaast geeft Toon inzicht in hoeveel energie er wordt verbruikt en wat het kost.

De voordelen voor woningcorporaties
Naast de voordelen die de WarmteWinner en Toon bieden voor de eindgebruikers, zijn er ook mooie voordelen voor u als woningcorporatie. Zo krijgt u voor de aanschaf van de WarmteWinner een ISDE subsidie. Ook zorgt de WarmteWinner er voor dat u stappen maakt richting een labelsprong.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze adviseurs vertellen u graag meer over WoonEnergie en wat wij kunnen betekenen voor uw woningcorporatie. Bel of mail met een van onze contactpersonen voor woningcorporaties via 088 – 89 51 090 of info@woonenergie.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Mind2Pay
Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...
Econtro
Het merkonafhankelijke platform voor beheer, monitoring en energiesturing ...
Schöck Nederland b.v.
Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...