Robin Vieveen treedt aan als directeur van DebtSupport

Robin Vieveen treedt aan als directeur van DebtSupport

Gepubliceerd op:

Culemborg, 12 september – Robin Vieveen (41) is deze maand gestart bij DebtSupport in Culemborg. Robin treedt aan als directeur en richt zich in deze rol, buiten zijn eindverantwoording voorde uitgebreide dienstverlening van DebtSupport, vooral op de commerciële groei van de dit jaar gestarte joint-venture van PLANgroep en Flanderijn.

Anne-Mieke de Peuter, directeur van PLANgroep, over de recente aanstelling: ‘Robin is een professional met veel ervaring in de financiële dienstverlening, maar bovenal iemand met een enorme drive om onze ambitie inzake de vroegsignalering en oplossing van problematische schulden waar te maken’.

Robin Vieveen over zijn keuze voor DebtSupport: ‘DebtSupport vult een belangrijk gat tussen incasso en schulphulpverlening en is actief in het traject voorafgaand aan de fase waarin vorderingen uit handen worden gegeven aan een incassobureau of deurwaarder. Door de huidige economische situatie krijgen schuldeisers steeds vaker te maken met schuldenaren die wel willen, maar gewoonweg niet kunnen betalen. Door niet direct oplossend te denken, maar deze groep te confronteren met incassokosten of hoge proceskosten belanden uiteindelijk veel van dit soort gevallen in langdurige schuldhulpverleningstrajecten. Dit  kan worden voorkomen  door op een maatschappelijk verantwoorde wijze eerder in te grijpen en dat is precies wat  DebtSupport doet.’

Robin vervolgt:  ‘Ik ben er van overtuigd dat gezinnen met beginnende  financiële problemen geholpen zijn met advisering en ondersteuning door de schuldeiser. Samen kom je dan tot een goede oplossing. DebtSupport ondersteunt hierin onder andere met het treffen van betalingsregelingen met álle schuldeisers, budgetcoaching, budgetbeheer en pre-incasso. Uiteraard blijft het doel dat rekeningen gewoon worden betaald, maar wel op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze’.

Over DebtSupport: DebtSupport werd op 30 mei 2013 officieel gelanceerd en maakt gebruik van de expertise van PLANgroep, een organisatie die met 300 medewerkers al 30 jaar een breed pakket aan diensten rondom schulphulpverlening biedt aan gemeenten, schuldeisers en werkgevers. Flanderijn is al ruim 60 jaar actief op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten, heeft 15 kantoren en 600 medewerkers en brengt in DebtSupport specifieke kennis in over het pre-incassotraject.

DebtSupport – Robin Vieveen – 06-52615514 – rvieveen@debtsupport.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit...
Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...