vb&t Verzekeringen

vb&t Verzekeringen

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 september 2017 is vb&t verzekeringen in het bezit van een vergunning financiële dienstverlening. Dit biedt ons de mogelijkheid om voor de Verenigingen van Eigenaars, die wij beheren, zelf een goed vergelijk te op te stellen welke verzekeringen er beschikbaar zijn. Vervolgens kunnen wij een duidelijk advies geven over de af te sluiten verzekeringen en daarna de gekozen verzekeringen ook zelf op naam van de VvE af te sluiten. Wij maken hiermee een volgende stap in onze doelstelling de VvE volledig te kunnen ontzorgen met een breed dienstenpakket.

Verzekeringspakket
Inmiddels hebben wij met diverse verzekeraars gesproken over het samenstellen van een verzekeringspakket voor VvE’s. Hierbij is veel aandacht besteed aan de bijzondere positie die VvE’s innemen in het domein van verzekeringen. Met twee “preferred suppliers” hebben wij een “vb&t” pakketpolis kunnen samenstellen dat goed aansluit bij de wensen van de VvE.

Dit pakket kunnen we nu ook aanbieden aan partijen die nog geen klant zijn bij vb&t vve diensten. Wij zijn daarmee een verzekeringskantoor dat vanuit haar ruime ervaring als allround beheerder de VvE een advies op maat kan geven met betrekking tot de af te sluiten verzekeringen ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars.


Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Sika Nederland BV
Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...