Berenschot Search

  1. Leveranciers »
  2. HR »
  3. Berenschot Search

Berenschot Search

Bezoekadres
Van Deventerlaan
31-51 Utrecht
Corr.adres
Postbus 8039
3503 RA Utrecht
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 291 68 34
In de huidige krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om intrinsiek gemotiveerde kandidaten voor openstaande vacatures te vinden. Berenschot Search vindt, begeleidt en ontwikkelt geschikte kandidaten.

Het werven en selecteren van de juiste mensen voor uw organisatie vraagt om een zorgvuldig proces. Wij nemen dit proces voor u volledig uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van toezichthouders, voorzitters en leden van raden van bestuur en commissarissen, directieleden en MT-leden. Onze focus ligt daarbij op organisaties met een maatschappelijke opgave, zoals woningcorporaties, maar ook de zorg, het openbaar bestuur en de kunst- en cultuursector.

Wij geloven in de belangrijke maatschappelijke waarde van woningcorporaties. Door het zorgen voor goede en betaalbare woningen voor hen die niet gemakkelijk zelf een huis kunnen vinden, hebben woningcorporaties een positieve impact op het dagelijks leven van velen. We voelen ons betrokken bij deze maatschappelijke missie en willen graag onze expertise inzetten om woningcorporaties te ondersteunen bij het invullen van vacatures op strategisch niveau.

Bij het invullen van functies zoeken we naar intrinsiek gedreven kandidaten met een koel hoofd en een warm hart. Kandidaten die niet alleen oog hebben voor het ‘wat’ en het ‘hoe’, maar ook gedreven worden door het ‘waarom’. Maar ook naar kandidaten met visie, lef en ondernemerschap die anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en verbinding maken met de organisatie, haar klanten en medewerkers. Niet voor niets noemen wij ze dan ook: toekomstmakers.

Beschikbare video van Berenschot Search

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Het merkonafhankelijke platform voor beheer, monitoring en energiesturing ...

Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa ...

Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...

NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...

Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...