‘Woningen APK’, iets voor u? Oesterbaai introduceert multi-inspectie voor veilig wonen

‘Woningen APK’, iets voor u? Oesterbaai introduceert multi-inspectie voor veilig wonen

Gepubliceerd op:

Corporaties hebben te maken met diverse veiligheidsinspecties, die vanouds apart worden uitgevoerd. Vanaf nu zijn ze ook te combineren: in één multidisciplinaire inspectie. Makkelijk voor de corporatie én de huurder. Oesterbaai biedt deze gespecialiseerde inspecties aan.

Risicogebieden in één keer inspecteren
Corporaties ervaren een toenemende druk om in compliance te blijven en om risico’s in hun bezit gericht te managen. Reden voor ingenieursbureau Oesterbaai om met een nieuwe oplossing te komen. Een multi-inspectie kan het corporaties een stuk gemakkelijker maken: u reduceert het aantal verschillende inspecties, u heeft minder regel- en papierwerk en u heeft het voordeel van een eenduidige rapportage en kwaliteitsnorm.

Oesterbaai biedt u de mogelijkheid om diverse disciplines of risicogebieden in één keer te inspecteren. Denkt u aan asbest, brandveiligheid, legionella of gas, water en elektra. Ook bijzondere aandachtspunten in woningen zijn direct mee te nemen, zoals schimmel- of vochtproblemen.

Geschikt voor divers corporatiebezit
De multi-inspectie is goed toepasbaar in nieuwbouw, mutatiewoningen, woon(zorg)complexen en bedrijfspanden. De veiligheidsscan geeft u inzicht in risico’s in uw bezit, en helpt u om in control te blijven. Ook blijft u voorbereid op inspecties of controles van brandweer en Nutsbedrijven e.d.

Zeker bij uw meerjarige onderhoudsplanning of bij de budgettering van (renovatie)projecten is het de moeite waard om een multi-inspectie te overwegen. Oesterbaai sluit aan op uw wensen en de samenstelling van uw corporatiebezit.

Minder overlast voor de huurder
Veel corporaties stellen de huurder nadrukkelijk centraal. Ook zij hebben hierbij te winnen. Bewoners ervaren het gemak dat slechts één controle volstaat voor de inspectie van hun woning. Zij ontvangen slechts één oproep met duidelijke uitleg, en ze hebben minder overlast. Met een veilige woning, zonder risico’s, als belangrijkste doel. Daar helpt Oesterbaai u graag bij, mono- of multidisciplinair.

Wilt u meer informatie?
U kunt contact opnemen met Oesterbaai via T 010 208 84 00.

Een greep uit ons leveranciersregister

Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...