MVGM VvE Management geeft kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst

MVGM VvE Management geeft kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst

Gepubliceerd op:

Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat MVGM VvE Management War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

Kinderen zijn de toekomst
Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor War Child. Met behulp van sport en spel, muziek en onderwijs helpt War Child kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan vertrouwen, in elkaar en in de toekomst.

Directeur Tjipke Bergsma van War Child:
“Kinderen helpen kunnen we als War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid van bedrijven en hun donaties kunnen we meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen. Het zijn ook bedrijven die ons lagekostenbeleid mogelijk maken, waardoor zoveel mogelijk geld naar de directe hulpverlening aan kinderen gaat. Dankzij uw producten en diensten, uw expertise én uw medewerkers slaagt War Child er in om een groeiend aantal kinderen te bereiken. Uw bijdrage is echter niet alleen waardevol voor ons. Ook voor uw medewerkers is het inspirerend om een maatschappelijke bijdrage te leveren en te weten hoe u dat als bedrijf doet. Oorlogskinderen opnieuw vertrouwen en kansen geven, doen we met elkaar.”

Steun War Child als Business Friend
War Child kan altijd meer Business Friends gebruiken. Voelt u zich aangesproken, of
wilt u meer informatie? Lees meer op de website www.warchild.nl/businessfriend.

Meer weten over MVGM VvE Management en wat we voor uw corporatie kunnen betekenen?
Neem een kijkje op onze website: www.mvgmvvemanagement.nl of neem contact op met Diederik Visser: 088-432 45 25.


Een greep uit ons leveranciersregister

Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.