Drijven schimmels of een lekkage u tot wanhoop?

Drijven schimmels of een lekkage u tot wanhoop?

Gepubliceerd op:

Klimarent Lekdetectie is een landelijk en onafhankelijk opererend bedrijf, bestaande uit enthousiaste, ervaren meettechnici. Lekdetectie is een specialistisch onderzoek naar de oorzaak en exacte locatie van de lekkage.


Middels geavanceerde apparatuur, kennis van installatietechniek en bouwkundige details kan de oorzaak en locatie zonder hak- en breekwerk worden bepaald.



Wij voeren geen destructieve onderzoeken uit, hierdoor worden de kosten beperkt tot de lekdetectie zelf, en heeft u geen extra herstelkosten. Mede hierdoor worden wij voorgeschreven door verzekeringsmaatschappijen.

Door onze jarenlange ervaring, passie en betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de  branche, zijn wij in staat de meest lastige detectie met positief resultaat uit te voeren.



Schimmels of schimmelgeur?
Een inspectie door één van onze specialisten, maakt de schimmelproblematiek inzichtelijk. In ons rapport wordt de structurele en/of incidentele oorzaak benoemd.

Onze onderzoeksresultaten worden geheel onafhankelijk, zonder belangen bij derden, vastgelegd in een uitgebreide (foto)rapportage.

Kijk voor meer informatie op http://klimarent.eu/nl/lekdetectie/index.php

Een greep uit ons leveranciersregister

ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...