Dura Vermeer vergemakkelijkt keuzeproces van huizenzoekers

Dura Vermeer vergemakkelijkt keuzeproces van huizenzoekers

Gepubliceerd op:

Bouwbedrijf lanceert woonstijlenmagazine, afwerkingspakketten en showroom

HOUTEN - Dura Vermeer helpt kopers van nieuwbouwwoningen bij het vergemakkelijken van hun keuzeproces bij de aanschaf van sanitair, de keuze van opties of het maken van een woonindeling. Het betreft zowel woningen die Dura Vermeer volgens het door haar in eigen huis ontwikkelde bouwconcept (PCS) voor eigen risico ontwikkelt en bouwt als woningen die zij bouwt voor corporaties, gemeenten en beleggers. 


Met de lancering van woonmagazine ‘Thuis’, de opening van een landelijke showroom in Haarlem en de inrichting van modelwoningen met diverse woonpakketten wil het bouwconcern hulp bieden bij het creëren van  een ’huis wat voelt als een thuis’. ’Wij willen hiermee nog beter inspelen op de individuele wensen van de kopers van onze woningen’, aldus Dick Boelen, landelijk manager PCS-woningen.

Vier woonstijlen
Speciaal voor alle woningbouwprojecten heeft Dura Vermeer vier woonstijlen ontwikkeld, elk met een eigen sfeer en uitstraling: sereen, robuust, speels en design die het de woonconsument gemakkelijker moeten maken. De woonstijlen vormen de basis voor de afwerking van alle woningen die we opleveren en bieden duidelijke kaders in de keuzemogelijkheden van bijvoorbeeld keukens, sanitair, deuren en tegels. Dit scheelt de koper tijd, energie en kan hij makkelijker keuzes maken op basis van zijn beschikbare budget. We presenteren deze in het magazine ‘Thuis’. Naast de vier woonstijlen staat het magazine boordevol ideeën, tips en bijpassende producten voor de eindconsument.

Creëren van een thuis
De huizenkoper en zijn individuele wensen staan tegenwoordig centraal bij de koop van een huis. De koper wil zijn stempel drukken op zijn huis zodat het er net iets anders uitziet dan bij de buren. De vier woonstijlen bieden hulp bij het creëren van een huis wat voelt als een thuis.

Showroom
De afwerkingspakketten zijn te zien in speciaal ingerichte modelwoningen in Rijswijk. Daarnaast is de nieuwe landelijke showroom geopend aan de Surinameweg 17 in Haarlem waarin de woonstijlen en afwerkingspakketten te zien zijn. Deskundige adviseurs staan kopers terzijde met het helpen maken van hun keuzes.

Kijk voor meer informatie en het magazine op http://www.pcs-duravermeer.nl/

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...