QuaWonen  enthousiast over ondersteuning Corsa en Iris

QuaWonen enthousiast over ondersteuning Corsa en Iris

Gepubliceerd op:


QuaWonen biedt zo’n 8500 huishoudens in de Krimpenerwaard een woning. Wij kiezen daarbij nadrukkelijk voor zeer goede dienstverlening aan onze klanten. Verder zetten we ons in voor prettige wijken en buurten. Een ander speerpunt is onze duurzaamheidsambitie. Samenwerking – met medewerkers, met gemeenten, met lokale organisaties – is altijd het sleutelwoord.

Begin 2014 heeft QuaWonen besloten afscheid te nemen van e-Archief en Digitale Factuurverwerking. Na een uitvoerig selectietraject is Corsa van BCT als nieuw Documentmanagementsysteem (DMS) en factuurverwerkingsapplicatie gekozen. QuaWonen maakt voor de klantenservice gebruik van het klantportaal Iris van Kubion. De workflow mogelijkheden in Corsa zijn veel uitgebreider dan in Iris. Daarom hebben we besloten om de workflows behorend bij klantmutaties en klachten in Corsa te zetten in plaats van in Iris, zoals voorheen. Hierdoor is het voor de backoffice ook niet meer noodzakelijk om de workflows af te handelen in Iris.

BCT, de leverancier van Corsa kon geen consultant leveren op het gebied van workflows, op het moment dat we de koppeling wilden realiseren. Solviteers was de partij die ons direct kon helpen. Solviteers, in de persoon van Joep Schiereck, kon erg snel schakelen en heeft Denny Donker, een uiterst geschikte consultant, geleverd.

Wat vooral opvalt is de kennis en kunde, gedrevenheid en flexibiliteit van Solviteers. Zij gaan net zo lang door totdat het echt klaar is. En daarna hebben zij ook het verantwoordelijkheidsgevoel om later nog eens te bellen/mailen of alles goed is opgeleverd. En ook ondanks grote drukte aan Solviteers kant zoeken zij naar mogelijkheden om Denny toch vrij te spelen voor QuaWonen. In september jl. zijn we live gegaan met Corsa en eind oktober is de koppeling tussen Iris en Corsa gerealiseerd. Zonder de hulp van Solviteers was dat niet gelukt. We hebben besloten om Solviteers in 2016 nog een paar keer langs te laten komen om verbeteringen door te voeren in Corsa. In de toekomst blijven we dus zeker gebruik maken van de diensten van Solviteers!

Dit artikel is geschreven door Leendert Joosse, Projectmanager ICT bij QuaWonen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.
Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...