Digitaliseren met Company Tesuji

Digitaliseren met Company Tesuji

Gepubliceerd op:

Company Tesuji werkt bij diverse corporaties aan digitaliseren, digitalisering, documentmanagement en digitaal werken. Wij zijn gestart met het ondersteunen bij digitaliseren van woningcorporaties. Daarnaast adviseren wij sinds enkele jaren bij de keuze voor een gepast documentmanagementsysteem (DMS) bij uw organisatie, dit doen wij samen met uw softwareleverancier.

We kennen de archieven van woningcorporaties goed door onze uitgebreide ervaringen van het onderbrengen van grote archieven in DMS-omgevingen. Naast klant, pand en personeelsdossiers zijn wij specialist in het digitaliseren van vastgoed archieven en het onderbrengen van de gedigitaliseerde documenten in uw informatiebeheersysteem.

Elke corporatie heeft een eigen organisatiemodel met andere functies, rollen, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Daarnaast heeft elke corporaties een eigen cultuur met specifieke kenmerken en historie. Dit vraagt binnen een DMS-systeem om een maatwerk inrichting die precies aansluit op de beleving van de medewerkers. Voor de keuze van het DMS wordt daarnaast ook gekeken naar het systeem waarin de huurders, panden en administratie plaatsvindt.

Grote systemen hebben veel functionaliteit en zijn vaak duurder. Voor corporaties met een smallere beurs zijn andere oplossingen beschikbaar, soms in combinatie met een klantportaal. Deze organisaties kunnen wij ondersteunen en adviseren doordat wij ook kijken naar de bestaande systemen. Hierbij helpen we met de beoordeling van welke systemen geschikt zijn en hoe de oplossing er dan uit gaat zien. Wij zetten de verschillende mogelijkheden overzichtelijk naast elkaar, zodat u functionaliteit en prijs goed kan vergelijken.

Na de geslaagde selectie richten wij het DMS met u en uw leverancier in en zorgen voor een goede en voortvarende implementatie van uw nieuwe software-systeem.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...