Geen zorgen over de AVG met woondossiers zonder ID

Geen zorgen over de AVG met woondossiers zonder ID

Gepubliceerd op:

In januari gaan we weer aan de slag met een woningcorporatie om woondossiers te splitsen. Wil u ook aan de slag met de woondossiers om deze vrij van id’s en loon- en inkomstengegevens te maken? Bel dan snel zodat u zeker weet dat u dit jaar AVG-proof eindigt.


Schonen van woondossiers levert vooral veel voor uw corporatie op. Het geeft rust in het dagelijks werken en bij een hack kan geen AVG-gevoelige informatie worden buitgemaakt. Bij twee van onze (overheids)opdrachtgevers is er sprake van permanente dreiging. We behandelen deze opgave als alle andere opgave in het vakgebied van digitaliseren en documentmanagement.

Company Tesuji is al 10 jaar de digitaliseringsspecialist voor overheid en woningcorporaties. Wij zorgen voor betere dienstverlening aan uw huurders. We werken ‘onder de motorkap’ door te digitaliseren, ’op de werkvloer’ om samen met uw medewerkers projecten uit te voeren en ‘in de bestuurskamer’ door een digitaliseringsprogramma op te stellen.  Wij brengen vernieuwing en innovatie tot leven. We leverden vorig jaar een werkende blockchain toepassing op. We laten zien hoe leefstijlen van burgers doorwerken in het betaalgedrag, waardoor de schulden van kwetsbare mensen beperkt worden. Dit jaar gaan we aan de slag met kunstmatige intelligentie.

Company Tesuji lost elke opgave van de woningcorporatie goed op door te luisteren en zich te verdiepen in het probleem. We kijken bij de oplossing naar wat uw corporatie zelf kan en wat voor een goed resultaat nog meer nodig is. Daar zorgen wij voor. Dus ook bij digitaal splitsen schonen luisteren we goed naar wat u voor ogen heeft.

Wij hebben veel ervaring met ingewikkelde projecten en het wèl laten slagen van projecten die eerder nìet gelukt zijn door messcherpe analyse, onzekerheid in de tijd om zetten in zekerheid, de handen uit de mouwen steken en doorzetten ook als het lastig wordt. Samen slagen we altijd, ook wanneer het project iets totaal nieuws is.

U mag ons gerust bellen als u een projectleider verbetering dienstverlening of digitalisering zoekt. Tenslotte kan deze vraag u meer bezighouden dan digitaal splitsen.

Wilt uw woon- of panddossiers digitaal splitsen?  Wij popelen om voor u aan de slag te gaan. Omdat wij kwaliteit vooropstellen en met bevlogenheid voor onze opdrachtgevers werken hebben we nog (maar) twee plaatsen over. Neem daarom snel contact op.

U kunt ons bereiken via:
www.companytesuji.com
info@companytesuji.com
Michiel Franzen

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...