Snel de staat van uw leidingstelsel in kaart met de nieuwe Camera Inspectie Tool van RRS

Snel de staat van uw leidingstelsel in kaart met de nieuwe Camera Inspectie Tool van RRS

Gepubliceerd op:

Heeft u last van een terugkerende rioolverstopping? Met de nieuwe Camera Inspectie Tool van Riool Reinigings Service RRS heeft u snel in kaart hoe uw leidingstelsel eraan toe is en u hebt onze adviezen digitaal tot uw beschikking. Volledig met alle beschikbare foto’s en camerabeelden.

De nieuwe Camera Inspectie Tool zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie, samengevat in een heldere rapportage, aangevuld met fotomateriaal en camerabeelden, snel online beschikbaar is. Hierdoor kunt u direct aan de slag met onze adviezen, bijvoorbeeld met het vervangen van uw riolering en hoeft u niet meer dagenlang te wachten op een advies op papier.

De uitkomsten van ons onderzoek zijn uiteraard ook direct beschikbaar voor de partij die het probleem voor u gaat oplossen, want met een simpele druk op de knop deelt u alle informatie met uw leverancier, zodat deze direct voor u aan de slag kan!

Heeft u een bijzondere situatie zoals verzakte leidingen door constructiefouten of aardbevingsschade? Een Camera Rioolinspectie geeft u duidelijkheid. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden van een rioolinspectie? Kijk voor informatie op www.rrs.nl.




Een greep uit ons leveranciersregister

NARIS
Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Klaar is Case
Met verduurzaming op hoog niveau is uw project klaar voor veertig jaar...