Met CRM-module van Notapp actief woningen verkopen

Met CRM-module van Notapp actief woningen verkopen

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie KleurrijkWonen en hun eigen verkoopteam STAVAST+ maken voor de verkoopprocessen van registergoed al geruime tijd gebruik van Corporatieportaal van Notapp. Recentelijk hebben zij deze functionaliteit uitgebreid met de CRM-module van Notapp. KleurrijkWonen en STAVAST+ ervaren nu de voordelen van een directe koppeling vanuit Corporatieportaal met de STAVAST+ website.

Ilona Hazenberg is verkoopmedewerker van STAVAST+. “We werken met Corporatieportaal van Notapp voor de verkoop en terugkoop van corporatiewoningen. Dankzij de toevoeging van de CRM-module worden onze woningen voor de verkoop direct op de woningwebsite van STAVAST+ (stavastplus.nl) geplaatst. De bijbehorende gegevens over een koopwoning worden vanzelf vanuit de workflow van Corporatieportaal correct in Stavast+ verwerkt. De CRM-module bevat ook een Content Management Systeem (CMS) waarmee we onze actieve verkoopwebsite zelf kunnen onderhouden.

Specifieke doelgroepen bereiken
Op deze manier kunnen we gemakkelijker en beter onze doelgroepen bereiken. Woningzoekenden kunnen snel en eenvoudig zoeken naar een bepaald type woning, in de door hen gewenste prijsklasse, de plaats van hun voorkeur, et cetera. Wanneer woningzoekenden een zoekprofiel aanmaken, ontvangen ze meteen een e-mail als er een woning beschikbaar komt die voldoet aan hun wensen. Ook kunnen we specifieke doelgroepen gaan informeren over actuele ontwikkelingen: wanneer bijvoorbeeld een woning in prijs is verlaagd of wanneer er bepaalde (nieuwbouw)projecten zijn. Zo worden geïnteresseerden ‘ontzorgd’: ze hoeven het woningaanbod niet meer elke dag nauwlettend te volgen want dat doet de CRM-module van Notapp voor hen!

Ook op Funda
Een ander handig voordeel van de CRM-module van Notapp is de optie om koopwoningen ook op Funda te plaatsen. Corporaties mogen immers als niet-commerciële aanbieder hun koopwoningen niet plaatsen op de drukstbezochte Nederlandse huizenaanbodsite. De CRM-module van Notapp bevat echter een koppeling naar Notapp, die als commerciële partij wél corporatiewoningen op Funda mag plaatsen. We hebben, tegen een aanvullende vergoeding, van deze optie gebruikgemaakt, zodat ons koopwoningenaanbod toch op Funda is te zien. Zo hebben we een nóg groter bereik,” aldus Ilona Hazenberg van STAVAST+.

KleurrijkWonen
Woningcorporatie KleurrijkWonen in Tiel wil een vernieuwende corporatie zijn met een sterke lokale en regionale binding. Het werkgebied van de corporatie omvat zeven gemeenten: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Giessenlanden, Leerdam, Lingewaal en Tiel. Kleurrijk wonen heeft circa 14.000 woningen in haar bezit. Ieder jaar wordt de verkoopdoelstelling bepaald. In 2016 wil de corporatie ongeveer 100 bestaande, voormalige huurwoningen verkopen.

STAVAST+ woningwebsite:
https://www.stavastplus.nl/koop

KleurrijkWonen:
http://www.kleurrijkwonen.nl

Meer informatie over alle diensten van Notapp voor woningcorporaties?
https://www.notapp.nl/diensten

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...