Caparol kiest online voor de praktijk van de professional

Caparol kiest online voor de praktijk van de professional

Gepubliceerd op:

Sinds deze zomer is de volledig vernieuwde website van Caparol voor iedereen te bezoeken. De nieuwe site is ingericht en vormgegeven met de praktijk van de professional als uitgangspunt. Hoewel de site opvallend ‘wit’ oogt en daardoor vooral rust uitstraalt, is er inhoudelijk volop ruimte voor de toepassing van kleur in de meest uiteenlopende situaties en omgevingen.


Vastgoedonderhoud
De nieuwe website richt zich zowel op schilders als op architecten en opdrachtgevers in de bouw. Voor specifieke marktsegmenten waarin de kennis en de producten van Caparol een concrete meerwaarde hebben, biedt de website praktische, makkelijk vindbare informatie. Zo is een afzonderlijk deel van de website volledig gewijd aan vastgoedonderhoud.

Kleur
Het thema kleur is prominent aanwezig binnen de website. Niet alleen zijn de talloze kleurconcepten en -collecties van Caparol uiteraard te vinden, ook is het mogelijk om het geavanceerde kleurprogramma Spectrum_Express online te testen.

Actueel
De nieuwe Caparol-site bevat een uitgebreid overzicht van het productenprogramma, compleet met een handige product finder. Schilders, ontwerpers en andere gebruikers kunnen op www.caparol.nl regelmatig informatie vinden over nieuwe verkoopacties en andere actuele onderwerpen.

DAW Coatings Nederland B.V.
Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk
Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33
E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl