Goed huiswerk Woonservice

Gepubliceerd op:

Woningcorporaties worden de laatste jaren regelmatig door een gekleurde bril bekeken. En terecht of onterecht, dat geeft niet altijd een juist beeld van de werkelijkheid. Woonservice vindt dat jammer, temeer omdat zij als woningcorporatie de laatste jaren de uiterste best heeft gedaan nieuw elan aan haar corporatie te geven.

Daarom staat vanaf heden in een aantal regionale week- en dagbladen een advertentie van Woonservice, “Beloond voor goed huiswerk”. Tevens wordt de website www.goedhuiswerk.nl gelanceerd.

Om te bepalen of Woonservice haar huiswerk goed heeft gedaan en om verantwoording af te leggen aan de directe omgeving, is in 2010 opdracht gegeven voor het uitvoeren van een visitatie. Een visitatie geeft inzicht in de prestaties en in de checks en balances van de corporatie. Hieruit blijkt dat Woonservice het goed doet als proactieve plattelandscorporatie. Zowel op het gebied van wonen als op het gebied van leefbaarheid. Op veel punten wordt Woonservice zelfs als voorbeeld voor de hele sector beschouwd. Het gemiddelde eindcijfer dat Woonservice van de visitatiecommissie krijgt is een ruime 8. Meer informatie over de resultaten zijn te vinden op www.goedhuiswerk.nl.

(Bron: de krant van Midden Drenthe)

Een greep uit ons leveranciersregister

Kewodak Dakmakers B.V.
Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Reasult
Reasult: forecasting software voor vastgoedmanagement ...