Strategische samenwerking liftonderhoud met oog voor bewoners

Strategische samenwerking liftonderhoud met oog voor bewoners

Gepubliceerd op:

Wanneer uw lift stil staat voor regulier liftonderhoud, wilt u als woningcorporatie het liefst dat het werk zo snel mogelijk afgerond is. Niet alleen vanwege de kosten, maar ook om bewoners tevreden te houden. Wilt u zeker zijn dat uw bewoners tevreden zijn over uw onderhoudsprojecten? Dan biedt RECO Lift Solutions een strategische samenwerking voor het toegankelijk houden van uw vastgoed tijdens liftstilstand.

Waarom een samenwerking met RECO Lift Solutions voor tijdelijke liften?
  • Altijd een vervangende lift die geschikt voor uw pand, uw budget en de bewoners
  • Complete dienstverlening van vergunningsaanvraag tot keuring
  • Voorbereidende inventarisatie zodat u voorbereid bent op onderhoud en storingen
  • 24/7-storingsdienst voor het plaatsen van noodliften
Storingen
Wanneer u de samenwerking aan gaat met RECO Lift Solutions, krijgt u een vaste storingsdienst die u 24/7 kunt bellen wanneer er een storing plaatsvindt aan uw lift. RECO Lift Solutions is dan binnen 4 uur op locatie om uw bewoners te helpen. Niet alleen om noodliften te plaatsen, maar om in elk opzicht te helpen bij het toegankelijk houden van uw locatie. Van de stoep tot de voordeur.

Keuringen
U vraagt zich misschien af of een tijdelijke lift wel veilig en storingsvrij is. Om u daarvan te verzekeren laten we elke lift die we plaatsen op locatie keuren door een onafhankelijke keuringsinstantie. Onze liften zijn daarbij intern ontwikkeld volgens de geldende (machine) richtlijnen en normen. De liften worden vervolgens periodiek uitvoerig geïnspecteerd in onze werkplaats. Zo kunnen we uw bewoners een veilige en comfortabele lift aanbieden.

Vaste afspraken met alle betrokken partijen
Met deze samenwerking worden alle afspraken voor uw liftopstellingen netjes vastgelegd in de overeenkomst. Afspraken met uw huismeesters, aannemers voor bouwkundige aanpassingen, VGM-planning, vergunningsprocedures, enzovoorts. Daarmee voorkomt u dat alles op het laatste moment geregeld moet worden. U krijgt meer overzicht in wat er nodig is bij het onderhoud en uw meerjaren onderhoudsplanning (MJOP).

Wilt u meer weten over de diensten van RECO Lift Solutions? Of een voorbeeld van een samenwerkingsovereenkomst bespreken? Neem dan contact op via 0182 74 40 50 en vraag naar de mogelijkheden.


Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...