Voor vastgoed waar je van hout

Voor vastgoed waar je van hout

Gepubliceerd op:

Eigenaren, opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus stellen we bij Caparol steeds hogere eisen aan onze producten. Een optimale en verantwoorde bescherming van kozijnen, deuren, gevelelementen en andere houten gebouwdelen is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud. De deskundigheid en de producten van verffabrikant Caparol spelen een hoofdrol bij het beschermen van kwetsbaar en kostbaar vastgoed. Historische en monumentale panden, maar ook moderne en duurzame gebouwen.

Onvermijdelijk succes
De vele overtuigende eigenschappen van de TriMaXX producten voor buiten maken de keuze eenvoudig. TriMaXX lakken en primers dekken onwaarschijnlijk goed. De klasse straalt ervan af, zelfs jaren later nog. TriMaXX blijft zich na het onderhoud nog jarenlang bewijzen. Het schilderwerk behoudt nog tot in lengte van jaren zijn krachtige uitstraling, of het nu afgewerkt is met Satin, Gloss of de 4-seizoenenkwaliteit 4S Gloss. De stabiele kleuren leveren een aanzienlijke bijdrage aan de uitstraling en daarmee aan de waardeontwikkeling van het vastgoed.

Daar komt bij dat Caparol er bij de ontwikkeling van TriMaXX in geslaagd is de geur en afgifte van schadelijke stoffen tot een minimum te beperken. Het effect van vastgoedonderhoud met TriMaXX is dus in alle opzichten duurzaam.

Inspiratie uit het hoge noorden
Houten gevels in Nederland hebben flink wat te verduren. Daarom zijn de houtverven van CapaWood ontwikkeld in Scandinavië, waar de extreme weersomstandigheden nóg hogere eisen stellen aan houten gevels. CapaWood Carat bevat een olie die diep in het hout dringt. De verf beschermt het hout krachtig en langdurig tegen vocht. In een omgeving met veel schaduw en bomen komt CapaWood Carat volledig tot zijn recht. CapaWood Intact onderscheidt zich door een bijzonder bindmiddel; een zuivere acrylaat. Daardoor beschermt CapaWood Intact het hout niet alleen, maar blijven ook de glans en kleur jarenlang behouden. De verflaag is elastisch en blijft dus meebewegen met de werking van het hout.

De houtverven van CapaWood zijn voorzien van het Caparol Clean Concept. Dankzij microscopisch kleine minerale deeltjes stoot de verf actief vuil af. Bij iedere regenbui reinigt het geschilderde oppervlak zichzelf. Zo krijgen algen en schimmels minder kans en blijft het houtwerk veel langer mooi. En als houten gevels langer schoon en in goede staat blijven, levert dat een langere onderhoudscyclus op.

          

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...