Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Gepubliceerd op:

Om uw zonnepanelen optimaal te bevestigen en te beschermen, kiest u voor Solar Bevestiging en Protectie van Ubbink. Dit unieke programma bevat diverse bevestigings- en protectieoplossingen zoals het vernieuwde Solar Indakmontagesysteem, waarmee u uw zonnepanelen mooi tussen de dakpannen plaatst in lijn met het dakvlak.

Dit zorgt voor een hogere esthetische waarde van uw dak en wijk. Met de nieuwe Solar Kabeldoorvoeren voert u uw kabels en leidingen op een veilige manier door het dak. Omdat bescherming en ventilatie van zeer groot belang is voor de werking en levensduur van uw zonnepanelen, ontwikkelden wij de nieuwe Solar Vogelschroot. Gebruik de energie van de zon met Ubbink Solar Bevestiging en Protectie!

Solar Bevestiging
Het complete programma Solar Bevestiging en Protectie bevat diverse bevestigings- en protectieoplossingen die geschikt zijn voor alle verkrijgbare zonnepanelen. Omdat ieder dak verschillend is, biedt Ubbink als ervaren dakspecialist voor iedere daksituatie een oplossing om zonnepanelen degelijk te bevestigen:
 • Vernieuwd: Solar Indakmontagesysteem hellend dak
  Met het vernieuwde indakmontagesysteem kunt u alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Dit zorgt voor een hoge esthetische waarde van uw dak.
 • Solar Opdakmontagesysteem dakpannen hellend dak
  Met dit complete montagesysteem plaatst u met gemak uw zonnepanelen bovenop de dakpannen, zonder dat u daarvoor dakpannen hoeft te verwijderen.
 • Solar Platdakmontagesysteem FRS60
  Voor gemakkelijke en snelle plaatsing op het platte dak zonder dat u de dakbedekking hoeft te doorbreken.
 • Nieuw: Solar Kabel- en Leidingdoorvoeren
  Om kabels en thermische leidingen van zonnepanelen en -collectoren op een veilige en gemakkelijke manier door het dak te voeren biedt Ubbink diverse doorvoeroplossingen.
 • Luchtdicht Kabel- en Leidingdoorvoermanchet 0°-55°
  Deze manchet realiseert een luchtdichte afwerking langs kabels en leidingen.
Solar Protectie
Optimale bescherming en ventilatie is van zeer groot belang voor de werking en levensduur van uw zonnepanelen. Hiervoor biedt Ubbink de volgende oplossing:
 • Nieuw: Solar PV Vogelschroot
  Met deze vogelschroot voorkomt u schade door knaagdieren en vogels. Problemen zoals doorgeknaagde bedrading en vervuiling door nestmateriaal komen vaker voor dan u denkt!
Productadvies op maat
Heeft u vragen? De specialisten van Ubbink adviseren u graag. Bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300 of stel uw vraag per mail via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink, voor uw gemak!
www.ubbink.nl/solar

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...