Van Lierop

  1. Leveranciers »
  2. Renovatie »
  3. Van Lierop

Van Lierop

Bezoekadres
Koperweg 31
2401 LH Alphen aan de Rijn
Contactgegevens
Telefoon: (0172) 43 35 14
Conserveert en herstelt hout | verdrijft vocht

Met 3 vestigingen in Nederland, is ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout. Als expert in ons vakgebied, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met meerjarige garanties.
Wij zijn gecertificeerd en werken met gediplomeerde professionals. Wegens onze ruime ervaring in het begeleiden van renovatie- restauratieprojecten, zijn wij een logische keuze voor aannemers, woningcorporaties, vastgoedorganisaties, gemeente en overheid, makelaars, kerkbesturen, VvE’s en particulieren.

Van vakkundige inspecties en deskundig advies tot complete uitvoering. Het loont om Van Lierop vanaf de start van uw project als expert in te schakelen voor een duurzame oplossing. Bij Van Lierop zijn de lijnen kort. Dit komt de communicatie, flexibiliteit en maatwerk ten goede. Wij zijn wij trots op onze jarenlange succesvolle samenwerkingen met vastgoedpartijen en particulieren.

Onze diensten Onze projecten

Werkwijze en projectbegeleiding bij seriematig onderzoek

‘Onderzoek door de specialist, een duurzame start’

Bij seriematig onderzoek volgen wij onze beproefde methode en stappenplan voor Renovatie, Onderhoud of Groot Onderhoud (ROGO). Renovatie, Onderhoud of Groot Onderhoud. Aan de hand van uw strategisch beleid, stelt u samen met de projectleider het maatwerk Kruipruimte ProtectiePlan samen. Vervolgens ontvangt u een overzicht van het in kaart gebrachte woningbezit, inclusief renovatiebegroting per woning. Het is raadzaam om Van Lierop al bij het begin van renovatieprojecten te betrekken, hierdoor kunnen wij u vanaf het begin bijstaan met onze expertise en advies is een succesvolle renovatie of restauratie het resultaat.

Gedegen onderzoek loont
Wij hebben ruime ervaring met het seriematig in beeld brengen van de onderhoudsstatus van woningen. Het accent ligt op de kruipruimte, waar we metingen doen naar de vochtigheidsgraad en ventilatieniveau om het heersende klimaat te bepalen. Wij brengen per woning in kaart of er sporen zijn van zwam of houtaantastende insecten en waar? Boven de vloer speuren wij naar verschijnselen die wijzen op optrekkend vocht. Wanneer in de vloer een inspectieluik ontbreekt dan kunnen wij deze voor u maken. Met onze videoscoop kunnen wij door een kleine opening, bijvoorbeeld een ventilatierooster, een goede indruk krijgen van de status in de kruipruimte. Wij controleren het houtwerk van de verdiepingsbalklagen, kapconstructie en raamkozijnen op aantasting. Hierbij vergeten wij niet eventuele sporen van lekkage op te nemen in ons onderzoeksrapport.

Oog voor uw bewoners
Waarbij we bij onze opdrachtgever letten op alle zakelijke en technische aspecten, respecteren wij bij de bewoners de menselijke kant van de renovatie. Door onze duidelijke afspraken en effectieve communicatie, voorkomen wij problemen en wordt het animo voor renovatie bij de bewoner aanzienlijk vergroot.

Helder advies
Na het onderzoek ontvangt u een heldere reportage, voorzien van foto’s en tekeningen. Daarnaast ontvangt u een gespecificeerde offerte van de te nemen maatregelen die wij samen met u doornemen. Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.


Beschikbare video van Van Lierop

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...