Caparol zoekt het hogerop met CapaTex Mat S1+

Caparol zoekt het hogerop met CapaTex Mat S1+

Gepubliceerd op:

CapaTex Mat S1+ combineert de populaire eigenschappen van CapaTex Mat met een schrobvast oppervlak (S1) én een extreem goede dekking (D1). Die optelsom levert een product op met unieke mogelijkheden. Zo kunnen projecten efficiënt uitgevoerd worden, zonder concessies aan de kwaliteitseisen die de opdrachtgever stelt.

Daar komt bij dat één laag van de nieuwe verf in de meeste gevallen voldoende is, wat het economische voordeel nog aanzienlijk vergroot. Katrin Summ is marketingmanager van DAW Nederland, dat Caparol in ons land op de markt brengt. Over de nieuwe binnenmuurverf zegt ze: “CapaTex Mat S1+ is een product dat echt in een behoefte voorziet. Er doen zich regelmatig situaties voor waarin de veelzijdigheid van CapaTex Mat gevraagd wordt, maar dan wél met schrobvast klasse 1. Aan die wens kunnen we met dit product voldoen.”

Schrobvast klasse en dekking klasse zijn voor zowel opdrachtgever als vakman van groot belang. CapaTex Mat S1+ scoort óók goed op een eigenschap die vaak onderbelicht blijft; naderhand bijwerken is met deze verf vrijwel onzichtbaar mogelijk. Met name in ruimtes met strijklicht, die gevoelig zijn voor bijgewerkte oppervlakken, biedt het product daardoor grote voordelen. In donkere kleuren is de nieuwe verf bovendien krasbestendig. De verf is ook bestand tegen (kleurloze) desinfecterende middelen die met water worden verdund.


Een greep uit ons leveranciersregister

GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Zwamtotaal
Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...