GEALAN beantwoordt behoefte op kozijnenmarkt met uniek renovatie-profiel

GEALAN beantwoordt behoefte op kozijnenmarkt met uniek renovatie-profiel

Gepubliceerd op:

De behoefte aan een tijdbesparende en hoogwaardige oplossing voor grootschalig renoveren wordt steeds dringender. GEALAN beantwoordt deze vraag met het unieke, revolutionaire kozijnsysteem S 9000 NL reno. Speciaal ontwikkeld voor renovatiedoeleinden. Complete woonwijken worden hiermee vele malen sneller, eenvoudiger en goedkoper gerenoveerd dan met ieder ander systeem.

Dit zijn de voordelen bij renovatie
GEALAN combineert innovatie en functionaliteit; het stijlvolle S 9000 NL reno systeem kan namelijk door middel van een handig kliksysteem over het bestaande houten kozijn gemonteerd worden. Doordat het oude kozijnkader niet verwijderd hoeft te worden, is er sprake van een uiterst efficiënt montageproces en enorme afvalreductie. Het bestaande kader wordt ingepakt, waardoor eventueel asbest vaak niet verwijderd hoeft te worden. Een stelkozijn is niet nodig en de kans op beschadigingen is aanzienlijk kleiner.

Een duurzame investering
Verschillende stappen in het renovatieproces kunnen overgeslagen worden, wat een ongekende besparing in tijd en geld oplevert. Dit maakt het S 9000 NL reno systeem de perfecte keuze voor bijvoorbeeld woningbouwverenigingen die op zoek zijn naar een duurzame investering om in korte tijd vele woningen te voorzien van nieuwe, hoogwaardige kozijnen die om weinig onderhoud vragen.

Uitstekende thermische isolatie
Naast unieke eigenschappen voor het monteren, kent het S 9000 NL reno systeem ook vele voordelen voor de eindgebruiker. Het kozijn biedt uitstekende thermische isolatie, met een uitvoerig geteste U-waarde van 1,2. Dit komt door de geavanceerde kamertechnologie, met verschillende luchtkamers in het profiel en de middendichting die een hoge wind- en waterdichtheid garandeert.

Een comfortabele binnenklimaat
Het unieke systeem is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De hoge thermische prestaties voorkomen warmteverlies, wat resulteert in lagere energiekosten voor de bewoners. Gunstig voor hun portemonnee en het milieu. Dankzij de toepassing van het S 9000 NL reno systeem genieten de bewoners ieder seizoen en onder alle weersomstandigheden van een comfortabel binnenklimaat.

Voor alle moderne bouwprojecten
Het S 9000 NL reno systeem voldoet aan alle eisen voor moderne bouwprojecten. Met dit systeem, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, kan ieder eigentijds ontwerp gerealiseerd worden. Het slanke kozijn is een stuk lager ten opzichte van traditionele kozijnprofielen. Met een strakke afwerking resulteert dit in een stijlvolle uitstraling en maximaal lichtinval in de woning.

Op de vakbeurs Polyclose, begin dit jaar in Gent, werd de urgentie van de behoefte nogmaals onderstreept door de vele vragen die de deskundigen van GEALAN over dit systeem kregen. In onderstaande video licht Mark Beukert, Head of Sales van GEALAN, toe wat het reno-systeem u kan opleveren!Een greep uit ons leveranciersregister

ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...