Groupe Atlantic Nederland

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. Groupe Atlantic Nederland

Groupe Atlantic Nederland

Bezoekadres
Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 54 47 00
Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren
Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Fujitsu, Atlantic en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee.

GA voor betrouwbare merken
Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

GA voor ons nieuwe verhaal
Algemeen Directeur Madelon Voorhoeve geeft het startsein voor jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren! Ontdek in onze nieuwe brand movie hoe we met de all-electric technologie van Atlantic, Orcon en Fujitsu het leven van onze klanten elke dag aangenamer maken.

GA voor totaaloplossingen
Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden voor het binnenklimaat. Onze kracht zit hem niet alleen in de unieke producten die perfect op elkaar zijn afgesteld, maar ook in onze jarenlange ervaring. Maak nu ook kennis met onze totaaloplossingen voor woningbouw en utiliteit.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...

Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...

Beter Roto. Omdat de beste BENG-waardes enkel gehaald worden met professionele producten ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...