Redesign voor ruimtebesparend fietsparkeersysteem van Falco!

Redesign voor ruimtebesparend fietsparkeersysteem van Falco!

Gepubliceerd op:

Falco levert veel van haar producten aan Verenigingen voor Eigenaars en woningcorporaties. Dit gaat dan bijvoorbeeld om zitbanken, picknicktafels, fietsenstallingen, fietsenrekken, handbediende slagbomen en parkeerbeugels.

Een van de populairste producten is onze FalcoMaat. FalcoMaat is een automatisch ophangsysteem om de fiets te parkeren in een kleine ruimte. Onlangs heeft dit compacte fietsophangsysteem een redesign gekregen. De FalcoMaat 2.0 heeft een modern en strak design en bespaart ruimte bij het fietsparkeren.

De FalcoMaat 2.0 is een fietslift waarbij de fiets automatisch en zonder grote inspanning verticaal gestald kan worden. Bij de ontwikkeling van de FalcoMaat is rekening gehouden met ergonomische factoren waardoor met weinig moeite de fiets in de fietslift kan worden gezet. De Falcomaat is geschikt tot een maximaal gewicht van 25 kg. Met de fietslift FalcoMaat 2.0 volstaat u met een beperkte ruimte omdat de fietsen in de diepte worden gestald. Veilig en ruimtebesparend. De FalcoMaat 2.0 kan eenvoudig met twee bouten aan de muur gemonteerd worden. Falco adviseert een onderlinge afstand van 65 cm bij montage op gelijke hoogte.

Voor ruimtebesparend fietsparkeren is de FalcoMaat 2.0 een goede oplossing.

Een greep uit ons leveranciersregister

Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...