S&P Holland B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. S&P Holland B.V.

S&P Holland B.V.

Bezoekadres
Weidehek 50
4824 AS Breda
Contactgegevens
Telefoon: 076 - 542 34 50
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa, biedt het breedste assortiment ventilatoren voor utiliteit, woningbouw en industrie. Van 10 tot 300.000 m3/h per unit voor iedere denkbare toepassing: waar gewenst Plug & Play en fluisterstil. Daarnaast WTW-units, MV-boxen en compacte luchtbehandelingskasten voor woningbouw en utiliteit. Direct leverbaar uit voorraad.

Soler & Palau
is Europa’s grootste fabrikant van ventilatoren, WTW-units en compacte Plug & Play luchtbehandelingskasten. De 50 R&D-medewerkers zijn continu aan de slag voor innovaties en nieuwe oplossingen, en hebben in de loop der tijd meer dan 80 patenten verworven.

Altijd een goede oplossing
Het resultaat: het assortiment van Soler & Palau biedt voor elke ventilatievraag een passende oplossing. Of het nu om woningen, appartementencomplexen, schoolgebouwen, kantoren of industriële panden gaat, voor iedere denkbare toepassing biedt het assortiment van Soler & Palau uitkomst. R&D is er op gericht steeds te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen op basis van 3 pijlers:
  • Install friendly – voor maximaal installatiegemak
  • Planet friendly – met respect voor het milieu
  • Breathe & relax – maximaal comfort en gemak voor de gebruiker
WTW-units
Hoog rendement en standaard plug&play op basis van geïntegreerde RV-sensoren. Uit te breiden met CO2-sensoren voor maximale vraagsturing en de grootste bijdrage aan een succesvolle BENG-berekening. Specifieke series voor renovatie en nieuwbouw, waaronder ook plafond-onderbouw-uitvoeringen. Uitvoeringen met enthalpiewisselaar voor maximaal comfort het hele jaar door.

Advies en ondersteuning
In Nederland is Soler & Palau gevestigd in Breda. De medewerkers staan klaar voor advies en ondersteuning in het voortraject, maar ook tijdens uitvoering. Er kan worden geassisteerd tijdens de inbedrijfstelling, naar wens telefonisch of op locatie. S&P zorgt dat het werkt!

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele ...

Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...