Beveiliging? Intratone biedt een innovatieve oplossing

Beveiliging? Intratone biedt een innovatieve oplossing

Gepubliceerd op:

De beveiliging van woongebouwen is vaak een punt van grote zorg. Het is belangrijk om ongewenst bezoek te weren en privé en openbare ruimtes van elkaar te scheiden. Daarom is het belangrijk wooncomplexen goed te beveiligen en een sluitend toegangscontrolesysteem te hanteren.

Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig. Dit is arbeidsintensief en (dus) kostbaar, en het brengt aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden met zich mee.

Intratone biedt een oplossing zonder overlast. Dankzij toepassing van draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is zo in een paar uur gebeurd. Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren te programmeren en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met al aanwezige apparatuur. Het zal u niet verbazen dat de kosten voor het afsluiten van een wooncomplex slechts een tiende bedraagt ten opzichte van de kosten voor traditionele oplossingen.

Intratone, de beste keuze voor het beveiligen van uw wooncomplex!

www.intratone.nl

            

Een greep uit ons leveranciersregister

Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014  energie om de energietransitie te versnelle ...