Zig lanceert uniek e-learning platform

Zig lanceert uniek e-learning platform

Gepubliceerd op:

Wat is het voordeel als je je helemaal vertrouwd voelt met de software waarmee je werkt? Als je alle ins en outs weet van een systeem, waardoor je jouw werk nog beter kan doen? Met het unieke Zig | e-Learning platform helpt Zig haar klanten verder, met als doel meer werkgemak én -plezier.  

Vastgoedmedewerkers kunnen vanaf nu op elk gewenst moment en op hun eigen tempo online trainingen volgen. Op deze manier breiden zij hun (vak)kennis uit en kunnen ze in de toekomst woningzoekenden en huurders nog beter helpen.

Hoe kan e-learning jou helpen?
Ontdek de 3 voordelen.


Digitaal werken heeft een flinke boost gekregen, ook in de vastgoedbranche. Inmiddels zijn velen gesetteld op de thuiswerkplek. We videobellen erop los en de productiviteit ligt hoger dan ooit. Maar, hoe zorg je er nu voor dat je nieuwe collega zo snel mogelijk ingewerkt is, als je er niet naast zit om uitleg te geven? Hoe maak je jezelf een nieuw systeem eigen? En hoe ontwikkel jij jezelf en je team verder? Wij zetten vast drie voordelen van e-learning voor je op een rij.

1. E-learning is effectief voor onboarding
De eerste dagen en weken bepalen hoe snel een nieuwe medewerker meedraait en productief is. Voor de medewerker is er veel te leren. De nieuwe organisatie, inloggen in een onbekend systeem, nieuwe werkprocessen. Hoe makkelijk zou het zijn als jouw nieuwe collega één centrale plek heeft waar alle informatie, te vinden is, ook vanuit huis?
Heldere uitlegvideo’s geven stap voor stap effectief de basiskennis om een nieuw systeem te leren kennen. Je nieuwe collega raakt in eigen tempo vertrouwd met de producten van jouw organisatie. E-Learning bespaart jou en je collega’s daarnaast een hoop inwerktijd. Win-win dus!

2. E-learning is een goede investering in je medewerkers
Uit onderzoek blijkt dat online leren steeds populairder wordt. Organisaties zien het belang van digitale kennisoverdracht, om kennis en vaardigheden op peil te houden. Het coronavirus en de bijbehorende lockdowns, leveren – naast natuurlijk alle ellende – ook een voordeel op. Je kunt tijd beter benutten. Je bespaart op reistijd, vergaderingen zijn korter en effectiever en andere activiteiten die voorheen op de werkplek veel tijd in beslag namen, zijn komen te vervallen. Hier ontstaan kansen. De tijdwinst die digitaal werken met zich meebrengt, kan ingezet worden om te leren. Blijf bij, breid je kennis uit en word een ster in wat je doet. E-learning draagt bewezen bij aan het werkgeluk en vergroot de inzetbaarheid van jou én je collega’s in de toekomst.

3. E-learning is effectief, persoonlijk en flexibel
We kunnen er niet meer omheen. Uit studies blijkt dat e-learning even effectief is als ‘klassikaal’ onderwijs. Het is afwisselend, leuk om te doen en heeft een groter leerrendement bij herhaling. De kracht van e-learning zit ‘m vooral in de flexibiliteit. Je kiest de training die bij je past en gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt. Waar het in een klassikale training soms te snel gaat of juist iets te langzaam, bepaal jij online zelf het tempo. Vind je iets lastig? Met een online training kun je starten, pauzeren, iets lastigs nog een keer bekijken en afronden wanneer het jou uitkomt. Geen druk dus, maar rustig nieuwe dingen leren in je eigen tempo.

Zig | e-Learning
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich vertrouwd voelen met de software en het maximale uit de producten halen. Daarom heeft Zig speciaal voor klanten Zig | e-Learning ontwikkeld. Als klant van Zig kun je – naast het reguliere trainingsaanbod – kiezen voor Zig | e-Learning. Meer weten over Zig of onze oplossingen? Ga naar Zig.nl en neem contact met ons op.

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...