Nieuwe waterkerende na-isolatie voor hellende daken

Nieuwe waterkerende na-isolatie voor hellende daken

Gepubliceerd op:

Met SlimFix Reno-Pro introduceert IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. SlimFix Reno-Pro is geen standaard rechte plaat met een cachering, maar een matrijsgevormde isolatie met een uitgekiende 3D-vormgeving.

Snelle montage
De 3D-vormgeving geeft SlimFix Reno-Pro haar unieke, onderscheidende eigenschappen. Een voorbeeld hiervan zijn de geïntegreerde traptreden. Hierdoor zijn de platen veilig te belopen, wat ook de verwerking versnelt.
De lichte platen kunnen op projectspecifieke lengte besteld worden, inclusief een gewenste nokafschuining. De platen zijn dus direct na levering te monteren. Daarnaast zorgt ook de grote breedte van 1120 mm voor een snelle montage in minder handelingen. Een snelle montage betekent minder overlast voor bewoners.

Direct waterdicht
De isolatieplaten zijn voorzien van innovatieve geïntegreerde afwateringskanalen. Deze kanalen zorgen ervoor dat water altijd naar de bovenzijde van de plaat wordt geleid, en vervolgens naar de goot. Zonder dat hiervoor extra handelingen noodzakelijk zijn, is de isolatieschil dus direct waterdicht.

Beter voor het milieu
Ook het milieu profiteert bij de toepassing van SlimFix Reno-Pro. De isolatieplaten zijn aan de lange zijde voorzien van een sponning. Deze randafwerking garandeert een goede onderlinge aansluiting zonder koudebruggen. Vermijding van koudebruggen betekent minder warmteverlies en dus besparing van energie.   
SlimFix Reno-Pro is een circulaire na-isolatie. De platen zijn herbruikbaar en eventueel ook 100% recyclebaar. Het feit dat de tengels handmatig te verwijderen zijn, verhoogt de recyclebaarheid van alle productonderdelen.

Video: https://youtu.be/cwX0SDTqZyA

Een greep uit ons leveranciersregister

Ibis Power
Hernieuwbare energie voor de mensen ...
Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...