Bewoners appartementencomplex snel verlost van schimmelprobleem

Bewoners appartementencomplex snel verlost van schimmelprobleem

Gepubliceerd op:

Door een losgeslagen regenpijp sijpelt hemelwater 3 woonlagen diep een appartementencomplex in. Hierdoor ontstaat een schimmelinvasie bij 6 bewoners van het complex in Leeuwarden met behoorlijke overlast tot gevolg.

Schimmelsporen zijn in principe altijd overal aanwezig. Maar zolang het vochtgehalte en de temperatuur normaal zijn, gebeurt er weinig tot niets. De schimmelsporen zijn dan in een soort ruststand. Echter wanneer het evenwicht wordt verstoord, bijvoorbeeld bij brand of waterschade, gaan de schimmels zich snel ontwikkelen.

Naast het ontstaan van schimmel na brand en waterschade komen schimmels ook veel voor in ruimtes met te weinig ventilatie en ruimtes die vaak nat zijn. Of ze ontstaan door te weinig luchtcirculatie in de ruimte.

Zonder de juiste behandeling kunnen schimmel en stank leiden tot groot ongemak voor bewoners. Schimmels vormen dan ook een gevaar voor de gezondheid. Bij de verwijdering van schimmels en stank richt Polygon zich op het voorkomen van gezondheidsproblemen. We verwijderen de schimmel efficiënt en volledig in 5 stappen.

Lees het verhaal van de bewoners en Technisch Adviseur Dagelijks Onderhoud van de Woningcorporatie om te zien welke service Polygon biedt voor schimmel verwijdering.


Een greep uit ons leveranciersregister

Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...