Maak kennis met het herstelconcept van CED

Maak kennis met het herstelconcept van CED

Gepubliceerd op:

Met een landelijk netwerk van onderhouds- en herstelbedrijven, uiterst persoonlijke service en innovatieve technologie biedt CED een uniek concept voor herstel dat vele malen efficiënter is dan reparaties uitvoeren in eigen beheer. Met deze combinatie zorgt CED voor een opvallend hoog serviceniveau aan uw klanten zodra zij te maken krijgen met schade of storing in of rond hun woning.

Binnen 2 uur een oplossing
Krijgt uw klant te maken met schade of een storing? Via ons herstelnetwerk bieden wij uw klant snel de juiste oplossing. Altijd binnen 24 uur, maar liefst binnen 2 uur na melding van de schade. Met één telefoontje weet uw klant direct wanneer de schade wordt hersteld, door wie, wat deze hersteller of monteur precies gaat doen en hoelang deze werkzaamheden zullen duren. Constructie, schilderwerk, timmerwerk, reconditionering, vloerherstel, glasherstel, lekdetectie, specialistisch bouwkundig herstel, inboedelreparatie, elektronica-reparatie: we hebben altijd de juiste hersteller paraat.

Tevredener klanten, lagere kosten
Met CED kunt u uw herstel heel anders organiseren: sneller, efficiënter en met meer gemak. De basis van onze hersteldiensten ligt in geavanceerde technologie: CED Connect Repair. Dit omvat een platform en een app waarmee we door het hele land de juiste combinatie kunnen maken tussen opdrachtgever en hersteller, direct afspraken kunnen inplannen en u altijd de voortgang van opdrachten kunt volgen. Daar¬naast werkt CED met vakmensen die zorgvuldig geselecteerd zijn op prijs, kwaliteit én competenties, zoals vriendelijkheid en empathisch vermogen. Dat ziet u terug in een hogere klanttevredenheid én in lagere kosten van uw herstel en reparaties.

De toegevoegde waarde van CED
Geen zorgen over herstel van schade en defecten en meer grip op de kosten. Dát is de toegevoegde waarde van CED. Wilt u meer weten? Bel dan 0800-1998 en maak een afspraak. Wij zorgen direct voor de juiste oplossing.

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?