Realisatie van energielabel A met bestaande kozijnen

Realisatie van energielabel A met bestaande kozijnen

Gepubliceerd op:

De verduurzaming van 180 portiekwoningen in Selwerderwijk Groningen is in volle vaart. Het onderhoudsproject van Van Wijnen kenmerkt zich door woningisolatie, een nieuw verwarmingssysteem én verbetering van de gevelelementen. SKK biedt met revitalisering van bestaande ramen en deuren een goed alternatief voor kozijnvervanging. Dit is kostenbesparend én voordelig voor de ecologische footprint van corporatie De Huismeesters.

Technische onderdelen kozijnrevitalisering
SKK monteurs plaatsen HR++ glas en nieuwe ventilatieroosters die samen zorgen voor een goede balans tussen isolatie en ventilatie. Kunststof draaidelen worden voorzien van nieuw hang- en sluitwerk en nieuw rubber voor een juiste afsluiting en makkelijke bediening. Daarnaast zorgen de monteurs voor een luchtdichte aansluiting van de kozijnen in de gevel inclusief aftimmering. Na afronding van de werkzaamheden functioneren de draaidelen weer als nieuw en de isolerende waarde voldoet aan het gewenste niveau.

Optimale samenwerking
Als onderaannemer loopt SKK mee in de pas van het totaalproject. Kozijnwerk wordt per woning in één dag uitgevoerd zodat de overlast voor bewoners minimaal is en SKK de werkplek altijd wind- en waterdicht oplevert. Werkroutine biedt bovendien ruimte voor alle benodigde hulpmiddelen en samenwerkingsprocedures in het kader van VGM, zoals gebruik van een kraan bij verplaatsing van zwaar glas.               

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor verduurzaming van uw kozijnen, neem dan contact op met één van onze rayonmanagers:
Noord/Oost – Jan de Jonge 06-21298499, Zuid – Ivar Olofsen 06-27024336, West – Jeroen van Vliet 06-27008244


Een greep uit ons leveranciersregister

Van Scholl Advies
Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...
House-liner BV
Wilt u één aanspreekpunt die de meest economische en kwalitatieve oplossing biedt voor uw leidingproblemen ...
Tonzon
In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...